Izrada internet prodavnice po meri klijenta

Internet prodavnice su kompleksni sistemi koji omogućavaju direktnu prodaju proizvoda putem web sajta. Web Business Solutions pravi profesionalne internet prodavnice, sa kojima možete ozbiljno da razvijate svoj biznis. Naše usluge su:

 

 1. izrada internet prodavnice
 2. redizajn postojeće internet prodavnice
 3. dorade postojeće internet prodavnice
 4. konsultacije u vezi sa internet prodavnicom


Rad na izradi internet prodavnice je izuzetno ozbiljan, pa zahteva veliku stručnost i iskustvo kao i profesionalni pristup najboljih. Web Business solutions može da Vam ponudi internet prodavnicu sa velikim brojem mogućnosti zahvaljujući Creator CMS-u koji je naš tim razvio.

Kompletan proces razvoja na jednom mestu

WBS u procesu razvoja internet prodaje za svoje klijente radi sve - od izrade internet prodavnice, preko izgradnje vizuelnog identiteta i kreiranja reklamnih kampanja, do knjigovodstvenih usluga.


Nakon razgovora sa vama, kada sagledamo sve vaše potrebe, naš tim će napraviti prodavnicu sa svim funkcionalnostima koje su vama potrebne i broj mogućnosti zavisi samo od vaših ambicija i potreba.

Obratite nam se, jer mi razvijamo poslovanje svojih klijenata.

Izrada svake internet prodavnice nosi svoje specifičnosti i zato mi uvek u prvi plan stavljamo ono što je najbolje za vaš biznis. Pored same izrade internet prodavnica WBS svojim klijentima nudi i dodatne usluge kao što su:

 

 • izrada biznis plana
 • grafički dizajn
 • fotografisanje proizvoda
 • knjigovodstvene usluge i vođenje magacina
 • transport – povezivanje sa različitim opcijama za transport vaših artikala
 • podrška na društvenim mrežama
 • internet reklamiranje

 

Izrada internet prodavnice kao najbolje i najjeftinije rešenje za prodaju

Bez obzira na to da li već imate klasičnu prodavnicu ili tek ulazite u biznis, izrada internet prodavnice će unaprediti vaše poslovanje i smanjiti vam troškove. U svakom slučaju, izrada internet prodavnice i pokretanje biznisa je daleko jeftinije od otvaranja prave prodavnice, a mogućnosti za rast su na internetu neuporedivo veće. Sa internet prodajom nema ograničavanja samo na lokalno tržište, jeftinije je oglašavanje, a odnos sa kupcima trajniji, jer dobijate informacije o njima i možete ih ponovo kontaktirati bilo kad.

Pogledajte internet prodavnice koje smo do sad radili i kontaktirajte nas da kreiramo prodavnicu sa kojom ćete osvojiti nova tržišta.

KomentariIme i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Poslednje sa našeg bloga
Kako da napišete dobar facebook ad copy?

Kako da napišete dobar facebook ad copy?

Iako je zastupljeno mišljenje da su vizuelni facebook postovi ti koji privlače pažnju i zadržavaju publiku na stranici, ne treba potcenjivati ni tekst koji prati te fotografije ili video zapise. 

Razlika između viralnog i promovisanog sadržaja na primeru izborne kampanje u Srbiji

Razlika između viralnog i promovisanog sadržaja na primeru izborne kampanje u Srbiji

Napraviti objavu na Fejsbuku koju će videti ogroman broj ljudi i koja će se danima „vrteti“ na društvenim mrežama – to je ono što administratori svih stranica pokušavaju. Međutim, samo im se povremeno posreći da u tome uspeju.