Pik Group

Beograd

www.pikgroup.rs

SEO optimizacija, kreiranje sadržaja i nastup na društvenim mrežama za sajt PiK Group

 

PiK Group je privredno društvo koje se bavi trgovinom profesionalnih otirača svih namena i sušača za ruke. PiK Group zastupa priznate brendove i u ponudi nudi proizvode vrhunskog kvaliteta. Imaju veliki asortiman otirača i sušača za ruke koji se prilagođavaju Vašoj potrebi. Proizvodi se prave od najfinijeg, kvalitetnog materijala. Odlikuje ih kvalitet, pouzdanost i bezbednost.

Tim WBS -a za ovog klijenta radi:

 

  • SEO optimizacija sajta
  • kreiranje sadržaja na sajtu
  • nastup na društvenim mrežama

SEO optimizacija sajta PiK Group

 

Optimizacija sajta obuhvata sledeće aktivnosti:

  • analitiku
  • on site SEO
  • dorade sadržaja i kreiranje blog postova
  • link building

 

Pre procesa SEO optimizacije radi se analitika. Utvrđuju se ključne reči i fraze koje su važne za sajt Pik Group. Tek onda se pristupa izradi adekvatne strategije za dalji rad SEO optimizacije.

On site SEO je kontinuriani proces koji podrazumeva rad na samom sajtu. Prema SEO pravilima i prethodno urađenom analizom dorađuje se već postojeći sadržaj. Pored toga kreiraju se i blog postovi koji dodatno obogaćuju sadraj samog sajta. Tekstovi se pišu po SEO pravilima i imaju unikatan sadržaj. Cilj je da se radi na jačanju ključnih reči. One su bitne kako bi se sajt klijenta pozicionirao što bolje na organskim pretragama.

Link building–om se stvara baza linkova koji vode ka samom sajtu. Ovaj proces se radi u kontinuitetu i pozitivno utiče na autoritet samog sajta. Tekstovi sa unikatnim sadržajem se plasiraju na portale sa kojima ostvarujemo uspešnu saradnju.

 

Nastup na društvenim mrežama

 

Za ovog klijenta vodimo i kampanje na društvenim mrežama . Cilj kampanja je da klijent postane prepoznatljiv i vidiljiv za uslugama koje nudi. 

Naši klijenti