Reklama i oglašavanje na internetu

Reklama na internetu ne samo da je neuporedivo jeftinija od oglašavanja u bilo kojim tradicionlnim medijima, već daje mnogo bolje i potpuno merljive rezultate. U zavisnosti od vaših potreba i ciljeva, postoji nekoliko načina da se oglašavanjem na intenretu značajno popravi poslovanje.

Internet marketing agnecija WBS za svoje klijente vodi:

 


Reklama na internetu vam pruža mogućnost da oglase usmerite na usku ciljnu grupu. Uz dobro postavljen oglas, vi birate kome će se reklama prikazati i imate uvid u analitiku uspešnosti vašeg oglasa.

 

Dobro usmereni oglasi

Vašu reklamu na internetu ćemo usmeriti ka vrlo precizno definisanoj ciljnoj grupi, tako da možete biti sigurni da će konkretni rezultati brzo doći. Vaše je samo da izaberete cilj.


Kontaktirajte našu internet marketing agenciju ako vam je potrebna efikasna reklamna kampanja na internetu, koja će brzo da donese rezultate.


Facebook oglasi

Web Business Solutions će za vas kreirati kampanju na društvenoj mreži Facebook. Naša internet marketing agencija će osmisliti i voditi celokupan proces kampanje, od ideje, preko pravljenja oglasa i targetiranja, do realizacije. Facebook oglasi omogućavaju veliku vidljivost za relativno malo novca i moguće je koristiti više tipova oglasa, u zavisnosti od ciljeva.

 

Google oglasi

Još jedan odličan način za reklamiranje na internetu su Google oglasi, koji na vaš sajt dovode one ljude koju su zainteresovani za proizvode ili usluge koje vi nudite. WBS će nakon analize konkurencije za svoje klijente bira najbolji način za oglašavanje na Googleu, u zavisnosti od vaših ciljeva. Na osnovu bogatog iskustva, Google oglasi koje kreira naša internet marketing agencija klijentima donose više nego kampanje drugih agencija, u okviru istog budžeta.

Internet marketing agencija WBS će vam predstaviti moć koju reklama na internetu ima. Na osnovu svog iskustva, vodimo kampanje svojih klijenata tako da reklama na vaš sajt dovede samo posetioce iz vaše ciljne grupe, posle čega vam ostaje samo korak do prodaje.

Kontaktirajte nas u vezi sa bilo kojom vrstom internet reklame, da zajedno unapredimo vaše poslovanje.

 

Komentari

06.12.2015 10:52
Postovani ,
Nasa firma se bavi uslugom skladistenja zamrznutih prehrambenih proizvoda u nasoj hladnjaci.
Slicno hotelu samo sto mi izdajemo paletna mesta .
Nasi klijenti su uvoznici proizvodjaci i distributeri hrane.
Na pretrazivacu nikad nigde ne izlazimo a konkurencija je simbolicna.
Kljucne reci su hladnjaca,usluzna hladnjaca,skladistenje na -20c
Molim da pogledate nas sajt u koliko ste zaintresovani da nam ponudite uslugu unapredjenja naseg sajta.
Pozdrav,
Ognjen Mrvaljevic


Ime i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Poslednje sa našeg bloga
Kako da napišete dobar facebook ad copy?

Kako da napišete dobar facebook ad copy?

Iako je zastupljeno mišljenje da su vizuelni facebook postovi ti koji privlače pažnju i zadržavaju publiku na stranici, ne treba potcenjivati ni tekst koji prati te fotografije ili video zapise. 

Razlika između viralnog i promovisanog sadržaja na primeru izborne kampanje u Srbiji

Razlika između viralnog i promovisanog sadržaja na primeru izborne kampanje u Srbiji

Napraviti objavu na Fejsbuku koju će videti ogroman broj ljudi i koja će se danima „vrteti“ na društvenim mrežama – to je ono što administratori svih stranica pokušavaju. Međutim, samo im se povremeno posreći da u tome uspeju.