Apsolutna pobeda - strpljenjem do prvog mesta na Google!

08.09.2017

Kada stvari radiš na pravi način, uz potrebno strpljenje, rezultat ne može da izostane. To se još jednom potvrdilo u našem radu, u ovom slučaju kod klijenta Auto škola Pavlin.

 

Sajt Auto škole Pavlin za relevantne fraze kao što su ’auto skola’, ’auto skole’, ’auto skola novi beograd’ i mnogo druge, u ovom trenutku rangira na prvoj mestu na Google pretrazi. To je rezultat napornog rada našeg tima uz apsolutno razumevanje klijenta, koji je shvatio da je za rezultate potrebno vreme.

 

optimizacija sajta

 

Kada smo pre godinu dana počinjali rad na optimizaciji sajta auto škole, za većinu relevantnih fraza sajt je rangirao na dnu prve, ili na drugoj strani Google pretrage. Pred nama je bio posao koji je zahtevao posvećenost i što je veoma važno strpljenje.

 

Na početku rada smo kroz SEO brief dali instrukcije za sadržajne i programerske dorade koje su odrađene. Programeri koji su radili sajt su odradili svoj deo vezan za programerske dorade, i uz korekcije sadržaja, kao i meta tagova i ostalog što je bitno za optimizaciju, sajt je dobio početni impuls i sa tim je postavljen osnov na kom smo nastavili rad.

 

optimizacija sajta auto skole

 

Rad na optimizaciji sajta je nastavljen kontinuiranim link building procesom (koji i dalje traje), uz konstantno kreiranje novog unikatnog sadržaja na sajtu kroz blog postove. Ozbiljan link building proces podrazumeva dovođenje kvalitetnih linkova sa drugih sajtova koji imaju autoritet, na sajt auto škole.

 

optimizacija sajta

 

Naš rad se ne bazira na pukom kreiranju tekstova i sadržaja, već svaki tekst koji objavimo, pored toga što je unikatan, ima i vrednost za sam sajt. Temi o kojoj se piše se prilazi temeljno i studiozno, što rezultira tekstovima koji podižu i autoritet linkova koji vode ka sajtu naših klijenata.

 

auto skola optimizacija

 

Vremenom smo, ozbiljnim radom, stvorili veliku bazu sajtova sa autoritetom na kojima objavljujemo naše unikatne članke i iz kojih link vodi ka sajtu naših klijenata. Uz to, sarađujemo i sa mnogim portalima na koje plasiramo naše tekstove. Sve to je rezultiralo izuzetno velikim brojem kvalitetnih resursa, koji su u link building procesu i najvažniji.

 

optimizacija sajta auto skola

 

Mi naš rad nastavljamo, uz još jednu potvrdu da sa strpljenjem, kvalitetnim radom i resursima, rezultat ne može da izostane.

 

seo optimizacija

 

Ako i vi imate strpljenje, i želite da unapredite svoje poslovanje, kontaktirajte nas i osmislićemo pobedničku strategiju.

KomentariIme i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Saglasan sam sa politikom privatnosti
Povezani blog postovi
Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

Potvrda o rezidentnosti za Google za 2018. godinu

Ukoliko vam je potrebna Potvrda o rezidentnosti za Google možete je skinuti sa naseg sajta. Dobili samo potvrdu od Google-a, preveli smo je i overili kod ovlašćenog sudskog tumača.

Decembarski kurs za SEO stručnjake

Decembarski kurs za SEO stručnjake

Agencija Web Business Solutions organizuje jednomesečni kurs za SEO stručnjaka koji će se realizovati u decembru 2017 godine. Kurs je namenjen svima koji žele da steknu dodatna znanja i veštine za koje ne postoji formalno obrazovanje i budu u koraku sa današnjom ponudom i potražnjom poslova u zemlji i svetu.