Decembarski kurs za SEO stručnjake

16.10.2017

Agencija Web Business Solutions organizuje jednomesečni kurs za SEO stručnjaka koji će se realizovati u decembru 2017 godine.

 

 

Ovaj kurs je dostupan svima koji se zanimaju za internet marketing. Idealan je za ljude koji žele da steknu edukaciju za koje ne postoji formalno obrazovanje, da se bave internet marketingom, da steknu dodatna znanja i veštine koja bi im omogućila extra zaradu, da rade od kuće ili u slobodno vreme i zarađuju, ili možda da se prekvalifikuju kako bi bili u koraku sa današnjicom i aktuelnim stanjem ponude poslova u zemlji i svetu. 

 

 

Biće to prvi u nizu kurseva koji su nastali u saradnji sa Fakultetom za sport i katedre za sportsko novinarstvo, nakon višegodišnje uspešne saradnje na polju internet marketinga.

 

 

Obuka će se realizovati u večernjim satima na Fakultetu za sport na Novom Beogradu. Više informacija o samom kursu možete pročitati na našoj stranici SEO kurs.

 
KomentariIme i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Saglasan sam sa politikom privatnosti
Povezani blog postovi
Apsolutna pobeda - strpljenjem do prvog mesta na Google!

Apsolutna pobeda - strpljenjem do prvog mesta na Google!

Kada stvari radiš na pravi način, uz potrebno strpljenje, rezultat ne može da izostane. To se još jednom potvrdilo u našem radu, u ovom slučaju kod klijenta Auto škola Pavlin.

Koliko vremena je potrebno da bi se videli SEO rezultati?

Koliko vremena je potrebno da bi se videli SEO rezultati?

Za sve one koji nisu upoznati sa procesom SEO optimizacije i načinom na koji se taj posao radi, često im se čini da je sve to komplikovan, nepredvidivo i, na kraju krajeva, često upitne vrednosti.

poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.