Naša Facebook stranica @enterijer stana dobitnik je priznanja TOP 50 - najbolje online stvari u Srbiji za 2018. godinu

11.02.2019

Drago nam je što imamo priliku da vas obavestimo da je naša Facebook stranica - Uredjenje Stana - Saveti i Trikovi, svrstana na listu TOP 50 - najbolje online stvari u Srbiji za 2018. godinu kao istaknuta u kategoriji Top stranice na društvenim mrežama.

Lista TOP 50 - najbolje online stvari u Srbiji nastala je zalaganjem PC Pressa (vodećeg magazina i portala o računarstvu u Srbiji) i dodeljuje se već po 22. put. Nominacije dolaze iz najrazličitijih oblasti kao što su: Vesti i mediji, Poslovni i društveni servisi, eMarket, Obrazovanje i kultura, Dom i zabava, Sport i (avan)turizam, Društvene Mreže i Mobilne aplikacije.

O najboljima odluku donosi stručni žiri koji sačinjavaju: prof. dr Nataša Krstić (rukovodilac studijskog programa „Digitalni marketing“ na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum), Nikola Stojić (glavni urednik portala n1.info, kao i pobednik u kategoriji vesti i informacije za 2015. i 2017. godinu) i Branislava Gajić Stanojević, jedan od osnivača i suvlasnika grupe Infostud i među pet najboljih u kategoriji poslovni i društveni servisi za 2017. godinu). Ovaj žiri takođe zaseda uz podršku redakcijskog žirija PC Press-a.

 Facebook stranicu Uredjenje Stana - Saveti i Trikovi pokrenuli smo pre nepunih devet godina sa idejom da kreiramo fun stranicu koja će okupiti ljubitelje enterijera i uređenja. Vremenom, kako je stranica sve više dobijala na kvalitetu, rastao je i broj pratilaca. Obzirom da smo sa godinama sticali sve veći broj klijenata koji su na neki način povezani sa ovom oblašću, raslo je i naše znanje i mogli smo da ponudimo sve kvalitetnije savete i trikove za uređenje doma, kao i presek sadržaja i aktuelnosti iz oblasti dizajna enterijera.

 Rezultat toga je da danas stranica broji preko 325 000 pratilaca, dok svaka objava organski dopre do minimum 40 000 ljudi.

Drago nam je što je online zajednica prepoznala naša zalaganja, a mi ćemo svakako nastaviti da svakodnevno pronalazimo i objavljujemo još bolje savete i trikove za uređenje doma. Takođe, nadamo se da će sajt nekog od naših klijenata brže dobiti mesto na ovoj listi i da neće čekati tolike godine.

Više o žiriju, nagradama i ostalim dobitnicima možete pročitati na sledećem linku - https://top50.rs/

KomentariIme i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Saglasan sam sa politikom privatnosti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.