WBS

Internet (digital) marketing agencija WBS

Šta mi radimo?

SEO

SEO

Budite ispred svoje konkurencije u Google pretrazi - optimizujte Vaš websajt! Internet markenting agencija WBS Digital trenutno ima preko 100 SEO kampanja, sa sajtovima na vrhu pretraga.

Digitalni marketing

Digitalni marketing

Unapredite svoje poslovanje kroz digital marketing kampanje na internetu i iskoristite sve prednosti ovog najpreciznijeg načina oglašavanja.

Web & grafički dizajn

Web & grafički dizajn

Usluge grafičkog dizajna i kreiranja sajtova su u velikoj potražnji, i neophodni su za online poslovanje.

Web development

Web development

Websajt je danas potreba svakog ozbiljnog preduzeća, i predstavlja osnovu internet (digital) nastupa. Naša digital marketing agencija će Vam pomoći da Vaš sajt bude postavljen kako treba - prema poslednjim standardima responsivnog koda, UX/UI standarda i SEO standarda.

Konsalting

Konsalting

Kod nas se možete posavetovati i konsultovati oko internet nastupa i integrisane kampanje. Na osnovu detaljne analize, pomoćićemo Vam da precizno definišete svoje ciljeve.

Portfolio

100+ zadovoljnih klijenata

Šta oni kažu o nama?

Predanost, stručnost i iskustvo agencije WBS digital su ključni faktori koji su značajno doprineli rastu online prisustva ProCredit banke. Njihov fokus na detaljnoj analizi naše online strategije, kao i redovnom sprovođenju SEO audit-a, praćenju promena algoritma i pravovremeno prilagođavanje strategije specifičnostima naše industrije i zakonodavstva, rezultirao je impresivnim povećanjem organskog saobraćaja, što je ključno za našu vidljivost i uspeh u prilično konkurentnoj oblasti kakva je bankarstvo. Agencija se posebno istakla u off-page SEO aktivnostima, pružajući nam vrhunsku podršku u pos...

Ana Stevanović, Senior Marketing Specialist ProCredit banka

Sa WBS Digital kompanijom sarađujemo već skoro šest godina.Tada su za našu ordinaciju napravili sajt koji održavaju i približavaju ga našim pacijentima na najbolji način. Od početka naše saradnje osetili smo velike pozitivne promene - dobili smo puno novih pacijenata i posao nam se znatno proširio. Svi oni kažu da su na našem sajtu pronašli puno korisnih informacija koje su im naše usluge dodatno približile. Svima bismo od srca preporučili saradnju sa WBS Digital kompanijom, jer su zaista pravi profesionalci koji odlično rade svoj posao.

Stomatološka ordinacija “Pavlović”

Uvek i u svako doba preporučujem kompaniju WBS kao kompetentnog, posvećenog i pouzdanog poslovnog partnera. Neverovatan uspeh koji smo postigli za kratko vreme, direktan su rezultat znanja, stručnosti, sjajne komunikacije i posevećnosti celog WBS tima, na čelu sa Slavkom i Mirom. Ako se bavite online poslom, i želite najbolju moguću SEO podršku, u našoj zemlji (a verovatno i šire) je to svakako WBS! 

Aleksandra Popević, Osnivač i glavni urednik Bebo.Club

Saradnja sa WBS Digital mi je omogućila da na drugačiji i mnogo efikasniji način kreiram marketing strategiju. Dugo godina već postojimo kao portal i radimo sa ljudima koji su zadovoljni onim što im pružamo, ali su bile potrebne dodatne korekcije koje su nam omogućile da se bolje pozicioniramo kao portal, a time i donele nove klijente. Jako sam zadovoljna saradnjom i efektima! Ovaj tim zna šta radi!

Sanja Marjanović, portal Vaš Psiholog

Veoma sam zadovoljan uslugom WBS Digital-a. Izradom novog vebsajta i SEO optimizacijom, poseta je porasla više od 20x tokom 3 god. Mesečni izveštaji redovno stižu, kao i predlozi za unapređenje procesa optimizacije.

Dr Zoran Žikić, Okuloplast

Naša velika prednost i sreća je što smo od naših početaka imali podršku sjajnog, visoko profesionalnog WBS Digital tima. S obzirom na specifičnost našeg polja rada, WBS digital tim nam je sa velikom posvećenošću i obraćanjem pažnje na detalje pomogao da  prezentujemo svoje polje rada na najbolji mogući način. Najtoplije bih preporučila WBS digital kao sjajan primer  visoke stručnosti, profesionalnosti i strateškog pristupa.  

Vesna Kostić, osnivač Bg joga centra i direktor Mindfulness centra Beograd

UPOZNAJMO SE :)

Naš Tim

Pišite Nam

Zanimljivosti

Kako iskoristiti pun potencijal SGE-a?

Kako iskoristiti pun potencijal SGE-a?

05/03/2024

U SEO svetu, Google Search Generative Experience (SGE) predstavlja mnogo više od obične promene algoritma - SGE je poziv na akciju za sve nas da preispitamo i prilagodimo svoje digitalne strat...

Zašto izabrati custom CMS za svoj sajt?

Zašto izabrati custom CMS za svoj sajt?

23/01/2024

Dok gotova rešenja mogu izgledati kao brza i jednostavna opcija, ona često dolaze sa ograničenjima koja mogu negativno da utiču na funkcionalnost i rast samog sajta. Predstavljamo custom CMS...

SEO optimizacija kod internet prodavnica

SEO optimizacija kod internet prodavnica

23/01/2024

Niži troškovi poslovanja, neograničeno tržište, mogućnost za konstantan rast i razvoj poslovanja, konstantan rast broja onih koji usluge i proizvode koji su im potrebni traže preko ...

Naš web sajt koristi kolačiće koji ne sadrže lične podatke. Kolačiće možete videti na sledećem linku

Za podatke za zaštitu podataka možete se informisati na stranici Politika privatnosti