Zašto izabrati custom CMS za svoj sajt?

23.01.2024 2 months ago

Dok gotova rešenja mogu izgledati kao brza i jednostavna opcija, ona često dolaze sa ograničenjima koja mogu negativno da utiču na funkcionalnost i rast samog sajta. Predstavljamo custom CMS kao bolju opciju, a funcionalnosti koje mu daju prednost možete pročitati u daljem tekstu.

Koje su prednosti Custom CMS-a


Veća kontrola

 

Jedna od najvećih prednosti custom CMS-a je veća kontrola, kako nad dizajnom, tako i nad funkcionalnošću i sadržajem sajta. Ovo vam omogućava da lako izvršavate izmene i ažuriranja u skladu sa rastom svog poslovanja. Možete takođe osigurati da vaš sajt bude aktuelan i relevantan, sa sposobnošću brzog prilagođavanja promenama na tržištu i potrebama klijenata.


Mogućnost dodavanja raznih opcija

 

Drugi ključni benefit prilagođenog CMS-a je fleksibilnost - dizajniran je prema vašim specifičnim potrebama, čime se osigurava da su svi vaši jedinstveni zahtevi zadovoljeni, što omogućava veći nivo funkcionalnosti i efikasniji korisnički doživljaj. Pored toga, custom CMS je osmišljen tako da može da se širi, što znači da može izdržati povećan saobraćaj i dodate funkcije. U suštini, custom CMS je dizajniran konkretno za vaš posao, što vam omogućava efikasnije upravljanje.


Viši stepen zaštite od virusa

 

Custom CMS takođe pruža bolju bezbednost u odnosu na gotova rešenja, što pomaže da zaštitite svoj sajt, a samim tim i osetljive podatke klijenata od potencijalnih bezbednosnih pretnji, što vam daje potpuni mir i osigurava uspeh vašeg online prisustva.

 

Isplativije je rešenje

Iako sopstveni CMS može imati veću početnu cenu, često je isplativiji na duže staze. Gotova rešenja uglavnom zahtevaju dodatne plugine ili nadogradnje, koje brzo mogu da se prevaziđu. Ali sa custom CMS-om, sve neophodne funkcije su uključene od početka..


Zašto je custom CMS ključ vašeg online prisustva

Biti prisutan online danas je neophodno za bilo koju kompaniju koja želi da se izdvoji u digitalnom okruženju. Iako gotovi CMS-ovi zbog niskih troškova i jednostavne postavke mogu da budu privlačni, često zakazuju kada je u pitanju stvaranje zaista jedinstvenog online prisustva. Ovde dolazi do izražaja custom CMS.

On vam omogućava da prilagodite sajt svojim specifičnim potrebama i zahtevima, stvarajući zaista jedinstveno i odlično korisničko iskustvo. Od prilagođenih dizajnerskih elemenata do jedinstvenih funkcionalnosti, sopstveni CMS daje vam moć da kreirate sajt koji zaista predstavlja vaš brend i razlikuje vas od konkurencije.

S druge strane, imate potpunu kontrolu nad dizajnom, funkcionalnošću i sadržajem svog sajta, što vam omogućava da vršite izmene i ažuriranja tokom rasta i razvoja vašeg poslovanja. Ovo pomaže, ne samo da vaš sajt ostane aktuelan i relevantan, već vam takođe daje mogućnost da ga brzo prilagodite promenama na tržištu i potrebama kupaca.

Kada koristite custom CMS bićete mirniji, jer znate da kupci mogu bezbedno da obavljaju kupovinu putem vašeg sajta, ako je to u pitanju internet prodavnica. Mnogo je manja šansa da će vaš sajt u nekom trenutku biti zaražen virusom i tom prilikom ugroziti podatke vaših kupaca.


Završne reči…

Možemo zaključiti da odabirom custom CMS-a umesto gotovog rešenja, pružate svom sajtu viši nivo kontrole, fleksibilnosti, bezbednosti i efikasnosti u troškovima. Sve ove prednosti mogu pomoći da osigurate uspeh i rast vašeg svog sajta u narednom periodu.

SEO teme Vesti

Podeli ovu objavu na svojim društvenim mrežama:

Zanimljivosti

Srbotrade apoteka - Sajt na vrhu Google pored velike konkurencije

Srbotrade apoteka - Sajt na vrhu Google pored velike konkurencije

28/03/2024

Projekat Srbotrade predstavlja jedan od naših ponosnih primera uspeha u izuzetno konkurentnom digitalnom prostoru. Od 2014. godine, kada smo započeli rad na ovom projektu, zajedno sa razvojnim...

Od problema do rešenja: Kako smo prevazišli 10 komplikovanih SEO problema

Od problema do rešenja: Kako smo prevazišli 10 komplikovanih SEO problema

27/03/2024

Imamo zadovoljstvo da podelimo sa vama svojevrsnu studiju slučaja koja kako smo se uspešno suočili sa specifičnim i nesvakodnevnim SEO problemima. Iz poštovanja prema privatnosti na&s...

Stomatološka ordinacija Pavlović - Sajt na vrhu Google za stomatološke usluge

Stomatološka ordinacija Pavlović - Sajt na vrhu Google za stomatološke usluge

20/03/2024

Stomatološka ordinacija Pavlović imala je jasnu viziju da proširi svoje online prisustvo i privuče veći broj pacijenata koristeći moć interneta. U potrazi za efikasnim rešenj...

left
right
Razmišljate o SEO procesu, i optimizaciji sajta?
Pozovite nas +381 69 39 54 107

Naš web sajt koristi kolačiće koji ne sadrže lične podatke. Kolačiće možete videti na sledećem linku

Za podatke za zaštitu podataka možete se informisati na stranici Politika privatnosti

Kontaktirajte nas Pošaljite upit Pozovite nas