Google Display

Google Display - mreža multimedijalnog oglašavanja je najveća online mreža web sajtova na svetu i treća po veličini prema pokrivenosti veba.

Ako izaberemo prikaz oglasa na  Google mreži multimedijalnog oglašavanja, oglasi će se prikazivati na svim Google-ovim partnerskim sajtovima, uključujući YouTube i Gmail.

 

Sertifikovani Google partneri

Google kampanje u WBS-u vode sertifikovani Google partneri, što garantuje vrhunsku efikasnost vaših oglasa.

 

Do Vaše publike možete doći na osnovu njihovog načina pretraživanja:

 

Kontekstualno ciljanje pomoću ključnih reči

Google poredi i povezuje ključne reči u Vašoj AdWords kampanji sa temama na Google mreži multimedijalnog oglašavanja. Na primer, ukoliko imate reč "fotografija" u ključnim rečima, Vaš oglas će biti prikazan na sajtovima povezanim sa fotografijom.

 

Ciljanje teme

Google je kategorisao hiljade sajtova i stranica. Možemo izaberati Vašu publiku sa liste od preko 1700 kategorija kao što su putovanje, automobili, kupovina i mnoge druge.

 

Ciljanje odredišta za plasman

Prikazujemo oglase klijentima na osnovu posebnih sajtova na Google mreži multimedijalnog oglašavanja. Izaberemo web sajtove, video snimke, igre i sl. koje će Vaša publika posećivati.

 

Ciljanje publike na osnovu toga ko su oni

Kategorije interesovanja

Možemo prikazati Vaše oglase ljudima na osnovu njihovih interesovanja. Google analizira web sajtove koje korisnik posećuje i prepoznaje njegova interesovanja.

 

Demografske kategorije

Ciljanje demografskih kategorija Vam omogućava da izaberete svoju publiku na osnovu njenih godina ili pola.

 

Ponovno oglašavanje

Prikažite ponovo oglas ljudima koji su posetili Vaš web sajt ali nisu obavili konverziju. Steknite nove klijente pomoću negativnog ponovnog oglašavanja i proširite domet svoje kampanje.

 

Oglasi se mogu plasirati na svim sajtovima koji sadrže prostor za prikaz Google oglasa. Treba obratiti pažnju i na formate oglasa koji su dozvoljeni na sajtovima gde želimo da se prikazuju naši oglasi.

 

Oglasi na Google mreži multimedijalnog oglašavanja imaju raznovrsne oblike, sadržaj i format. Od tekstualnih oglasa do animiranih banera, na raspolaganju su Vam opcije koje će odgovarati  svakoj kampanji i svim strategijama i ciljevima oglašavanja.

 

Tekstualni oglasi

Slično kao na Mreži za pretragu, tekstualni oglasi na Mreži multimedijalnog oglašavanja sastoje se od naslova, opisa, odredišnog URL-a i prikazanog URL-a. 

Da bismo efikasno koristili tekstualne oglase na Mreži multimedijalnog oglašavanja, sadržaj oglasa mora biti relevantan za ciljnu publiku. Cilj je da oglasna poruka privuče pažnju korisnika dok pregledaju Google mrežu multimedijalnog oglašavanja i da se podudara sa onim za šta su trenutno zainteresovani.

 

Multimedijalni oglasi

Multimedijalni oglasi su veoma efikasan format na Google mreži multimedijalnog oglašavanja. Pored toga što prikazuju određenu poruku, oni vizuelno ističu Vaš brend.

 

Google mreža multimedijalnog oglašavanja ima podršku za listu multimedijalnoh formata koja se stalno uvećava

AdWords može da obezbedi statične ili animirane banere u sledećim formatima: gif, jpg, png i swf. Trenutno je za multimedijalne oglase dostupno deset različitih veličina banera.

 

Da bismo privukli pažnju korisnika, kvalitet i originalnost oglasa su od ključne važnosti. Oglasi treba da budu relevantni i za sajtove na kojima dolazite do publike.

Multimedijalno oglašavanje može da pomogne da se poveća obaveštenost, proširi doseg kampanje, poveća broj konverzija i na kraju ubrza kupovni ciklus.

 

Google mreža multimedijalnog oglašavanja koristi precizno ciljanje da bi dosegla do angažovane publike - što oglašavačima obezbeđuje bolje rezultate.

 

To je jednostavan, ekonomičan način za reklamiranje na milionima kvalitetnih stranica sa vestima, tematskim web sajtovima, video sajtovima i blogovima.


Internet marketing agencija WBS kreira efikasne kampanje na internetu koje će vaš brend učiniti prepoznatljivim. Obratite nam se putem stranice Kontakt.

 

 

KomentariIme i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Saglasan sam sa politikom privatnosti
Poslednje sa našeg bloga
Zašto izabrati custom CMS za svoj sajt?

Zašto izabrati custom CMS za svoj sajt?

CMS kao prilagođeni sistem za upravljanje sadržajem je idealno rešenje za kompanije koje žele da imaju maksimalnu kontrolu nad svojim sajtom. 

Najčešće SEO greške - primeri iz prakse

Najčešće SEO greške - primeri iz prakse

U ovom tekstu govorimo o čestim greškama koje se pojavljuju prilikom migracija sajtova, a imaju veze sa SEO-om i redirekcijama. Navešćemo one primere s kojima smo se susreli tokom migracija i tada se suočili sa različitim problemima u vezi sa redirekcijama. 

poziv