Izrada android aplikacija

Android aplikacije pružaju neverovatne mogućnosti za razvoj poslovanja. One pomažu da se uvek bude u konktaktu sa klijentima, ali mogu biti i alat koji direktno služi za obavljanje posla na terenu. Operativni sistem koji koristi većina pametnih telefona stekao je veliku popularnost zahvaljujući mogućnostima koje pruža.

Telefon je danas mnogo više od uređaja koji služi samo za komunikaciju. Android omogućava da pametni telefoni budu izvor informacija i zabave. Izrada android aplikacija imogućava kompanijama da se bolje brendiraju i izgrade čvšću vezu sa publikom.

Načelno android aplikacije možemo podeliti na:

 

  • aplikacije koje prenose sadržaj sajta
  • custom aplikacije u vidu kvizova, igrica i sl.


S obzirom na ubrzani rast korisnika pametnih telefona, izrada android aplikacija otvara mogućnost da sadržaj vašeg sajta bude na prilagođen način predstavljen i korisnicima mobilnih uređaja u svakom trenutku. Ovakve aplikacije prave portali i tradicionalni mediji i tako informacije sa svog sajta čine lako vidljivim i preglednim na mobilnim uređajima.

Uz pomoć aplikacije možete važne informacije poslati korisnicima direktno i u svakom trenutku.

 

Izrada Custom android aplikacija

Izrada android aplikacija ne mora da bude u vezi sa samim sadržajem sajta. Custom aplikacije su poptuno nezavisne i one mogu da budu kvizovi, igre, da služe za prodaju, zabavu ili bilo šta drugo. Kvalitetna i kreativna aplikacija povećava svest o vašem brendu kod ljudi i dovodi do svakodnevne interakcije između vas i korisnika aplikacije.

Izrada android aplikacija se koristi i kao pomoć u komercijalnim poslovima i ona menja dosadašnje uređaje kojima se obavljao upit u bazu podataka, što je daleko jeftinije rešenje.

Ukoliko imate dobru ideju za aplikaciju, za koju verujete da će biti interesantna velikom broju ljudi, možete zaraživati od prikazivanja oglasa na njoj.

Web Business Solutions radi još i:

 


Kontaktirajte nas u vezi sa svim pitanjima o izradi aplikacija, kako bismo kreirali kreativno i korisno rešenje za vas.

 

Komentari

Ugljesa Samardžić
18.11.2015 08:48
Poštovani,

obraćam Vam se u ime udruženja lokalnih javnih radio stanica Crne Gore. Mi imamo ideju da vijesti koje objavljujemo na web sajtovima naših radio stanica pretvorimo u formu mobilne aplikacije za android telefon u prvom momentu. Ideja je da se napravi mobilna aplikacija po uzoru na Vecernji list, b92, dnevnik.hr, vecernje novosti itd

Zelimo da svaka radio stanica ima svoju aplikaciju. Aplikacije bi bile identične ali uz možda promjenu kolorne sheme i naravno samog naziva i logotipa.

Takodje nam treba i administratorski dio koji bi bio web baziran i preko kojeg bi se sve te vijesti i postavljale.

Znači treba nam jedna master aplikacija + administratorski dio koji bi se uz male modifikacije mogao primjeniti na više radio stanica, otprilike 5-6.

Molim Vas za ponudu i srdačno Vas pozdravljam
Ugljesa Samardžić
Kotor


Ime i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Saglasan sam sa politikom privatnosti
Poslednje sa našeg bloga
Xiaomi predstavio proširenu Mi 11 seriju na globalnoj mega premijeri

Xiaomi predstavio proširenu Mi 11 seriju na globalnoj mega premijeri

Predstavljeni Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite 5G/Mi 11 Lite i Mi 11i uz Mi Smart Band 6 i Mi Smart Projector 2 Pro

Google će suspendovati E commerc-e koje prikazuju veće cene prilikom plaćanja

Google će suspendovati E commerc-e koje prikazuju veće cene prilikom plaćanja

 

Još pre nekoliko meseci Google je pokrenuo GoogleBot-a u cilju automatizacije i provere sistema koji osiguravaju da potrošači dobijaju tačne informacije o cenama od strane E commerc-a. U tih nekoliko meseci primećeno je da postoji procenat trgovina koje krše pravilnik o cenama i nakon toga je pokrenuta najava o suspenziji i restriktivnijim merama za one koji nastave da krše pravila. 

poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.