Kreiranje sadržaja sajta

Veb sajt može na pravi način da doprinese vašem biznisu, samo i isključivo u slučaju da na njemu imate kvalitetan sadržaj. Pod kvalitetnim sadržajem se misli na tačne i korisne informacije koje posetiocu sajta daju odgovore na sve što ga interesuje o određenoj temi. Svaki od tih tekstova mora da bude napisan planski i u skladu sa pravilima optimizacije sajtova i zato je važno da tekst bude napisan ili iskontrolisan od strane SEO eksperata.

Kreiranje sadržaja sajta bitno je sa stanovišta optimizacije sajta. Posle svih Google-ovih promena algoritma (Panda, Penguin, Hummingbird ), prednost u pretrazi imaju oni sajtovi koji imaju kvalitetan tekstualni sadržaj. Zato je sadržaj sajta od ključnog značaja za rangiranje sajta na Google pretrazi i dovođenje novih posetilaca.

 

Značaj tekstualnog sadržaja

Tekstualni sadržaj na sajtu, napisan po SEO standardima, osnova je za dobro pozicioniranje na Google pretrazi.

 

WBS je tokom svog rada imao naročit uspeh upravo u kreiranju sadržaja sajtova svojih klijenata. Tom procesu naš tim pristupa analitički, precizno utvrđuje koje ključne reči bi trebalo da budu zastupljene i koje teme da budu obrađene tako da sajt postane bolje rangiran i posećeniji. Sajtovi za koje kreiramo sadržaj postaju relevantni i Googleovim robotima i posetiocima. Ako je i vama potreban kvalitetan sadržaj, budite slobdni da kontaktirate WBS.


Kreiranje svih tipova sadržaja

Naša internet marketing agencija se bavi kreiranjem svih tipova sadržaja za sajtove naših klijenata, a tu spadaju:

 

  • Tesktualni sadržaj (prezentacija proizvoda i usluge, blog postovi, viralni sadržaj)
  • Foto sadržaj
  • Video sadržaj
  • Grafički sadržaj i infografika


Kreiranju sadržaja sajta pridajemo veliku pažnju i pre nego što počnemo sa pisanjem tekstova, na sastanku sa klijentom se do detalja upoznajemo sa njegovim proizvodom/uslugom i sa načinom rada, kako bismo na što kvalitetniji način to predstavili kroz tekstove.


Zašto je bitan blog

Najpre se kreira sadržaj sajta kojim se opisuju svi proizvodi i usluge, zatum se piše i blog. Blog je bitan zbog toga što se u njemu kreiraju tekstove koji ne opisuju direktno proizvod/uslugu, nego daju posetiocu izuzetno korisne informacije o nekom pitanju.


Rezultat toga može da bude:

 

  • dobra pozicija u pretrazi za određene fraze
  • posetiocu sajta se vi prirodno namećete kao neko ko je stručan u svojoj oblasti i, kao takav, nudi korisne savete


Preko bloga vaša veb prezentacija stalno dobija novi sadržaj i Google-u salje signal da je reč o sajtu koji se redovno ažurira i redovno nudi nove informacije svojim posetiocima.

Ukoliko želite i sami se možete pozabaviti kreiranjem sadržaja sajta, na osnovu smernica koje ćete dobiti od naših strućnjaka za tu temu. Međutim, mnogo je svrsishodnije da sadržaj kreiraju naši eksperti, jer ćemo tako brže i sigurnije doći do rezultata.

Ukoliko želite kvalitetan sadržaj za svoj sajt, popunite Upit formu koja se nalazi ispod teksta, ili nam se obratite putem stranice Kontakt.

 

KomentariIme i prezime
Sajt
Email
Komentar
Zbog spama unesi kod :
Saglasan sam sa politikom privatnosti
Poslednje sa našeg bloga
Xiaomi predstavio proširenu Mi 11 seriju na globalnoj mega premijeri

Xiaomi predstavio proširenu Mi 11 seriju na globalnoj mega premijeri

Predstavljeni Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite 5G/Mi 11 Lite i Mi 11i uz Mi Smart Band 6 i Mi Smart Projector 2 Pro

Google će suspendovati E commerc-e koje prikazuju veće cene prilikom plaćanja

Google će suspendovati E commerc-e koje prikazuju veće cene prilikom plaćanja

 

Još pre nekoliko meseci Google je pokrenuo GoogleBot-a u cilju automatizacije i provere sistema koji osiguravaju da potrošači dobijaju tačne informacije o cenama od strane E commerc-a. U tih nekoliko meseci primećeno je da postoji procenat trgovina koje krše pravilnik o cenama i nakon toga je pokrenuta najava o suspenziji i restriktivnijim merama za one koji nastave da krše pravila. 

poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.