Air Serbia

Beograd

www.airserbia.com

Optimizacija sajta Air Serbia

 

Kompanija Air Srbija je osnovana 1927. godine i od tada je lider u avio saobraćaju. Putnički i teretni saobraćaj obavlja ka 61 destinaciji u Evropi, Bliskom istoku, Mediteranu i Severnoj Americi. Glavni cilj kompanije je pružanje vrhunske usluge svojim putnicima, što se odnosi na maksimalnu udobnost prilikom putovanja, i to bez obzira na klasu kojom lete.

 

Za klijenta Air Serbia tim firme Web Business Solutions radi optimizaciju sajta.

On page i Off page optimizacija za sajt Air Serbia

 

SEO proces koji radimo za sajt podrazumeva:

 

  • Izradu SEO briefa
  • Detaljnu analitiku ključnih reči
  • On site SEO
  • Doradu sadržaja na sajtu
  • Link building proces

 

Na početku rada na optimizaciji sajta urađen je SEO brief gde smo detaljno analizirali sajt sa SEO strane, i predložili programerske i sadržajne dorade koje je bilo potrebno uraditi na samom sajtu. Sa timom programera koja je radila sajt su odrađene predložene dorade sa tehničke strane, dok smo uporedo sa tim radili i na sadržajnim korekcijama i ostalim On site doradama koje su se nalazile u SEO brief-u.

 

Doradu sadrzaja na sajtu smo radili u skladu sa analitikom koja je prethodno urađena.

 

Posle odrađenih korekcija iz SEO brief-a sajt je značajno napredovao u pozicijama na pretrazi za bitne fraze, što je jasan znak da smo na dobrom putu i da smo spremni za drugu fazu optimizacije, a to je link building proces.

 

Link building proces radimo tako što pišemo unikatne tekstove koji u sebi sadrže link ka sajtu Air Serbia, i plasiramo ih na veliki broj portala sa kojima imamo dugu i uspešnu saradnju. Na ovaj način gradimo kvalitetnu mrežu dolaznih linkova ka sajtu www.airserbia.com sto u velikoj meri utiče na podizanje autoriteta sajta kod Google-a. A to za posledicu ima bolje pozicioniranje sajta na organskim pretragama za bitne upite.

Naši klijenti
poziv