Alvos

Ugrinovci

www.alvos.rs

SEO optimizacija i nastup na društvenim mrežama za sajt Alvos

 

Alvos je firma koja se bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo, keramike, tuš kabina, tuš kabina i kada. Pored toga u njenoj ponudi se nalaze sve vrste sanitarija, programi za termo i hidroizolaciju, vodovodni materijali, lakovi i boje, materijali za suvu gadnju, fasade i laminati. Sve što vam je potrebno da opremite svoje kupatilo. Alvos zastupa domaće i strane brendove. Poseduje i brzu isporuku robe u svim delovima grada.

 

Tim WBS –a za sajt Alvos radi:

 

  • SEO optimizaciju
  • nastup na društvenim mrežama 

SEO optimizacija sajta Alvos

 

SEO optimizacija koju naš tim rad za sajt Alvos podrazumeva:

 

  • analitiku
  • on site SEO
  • dorade sadržaja
  • link building


Analitika se vrši detaljno sa ciljem da se dođe do ključnih reči i fraza koje su bitne za sajt klijneta. Nakon sprovedene analize sledi rad na strategiji integrisanog internet nastupa.

Procesom on site SEO koji se radi u kontinuitetu radimo doradu sadržaja na samom sajtu prema SEO pravilima i prethodno urađenoj analizi. Akcenat je na jačanju ključnih reči koje bitne kako bi se sajt klijenta što bolje pozicionirao na relevantnim pretragama.

Autorit sajta povećavamo procesom link building – a, stvarajući jaku mrežu dolaznih linkova koji vode ka sajtu Alvos. Tekstovi sa unikatnim sadržajima se plasiraju na veliki broj portala sa kojima ostvarujemo uspešnu saradnju.

 

Nastup na društvenim mrežama

 

Još jedna od stvari koja se radi za ovog klijenta je i kreiranje i vođenje facebook stranice, sa ciljem da se poveća vidljivost i prepoznatljivost samog brenda i proizvoda koje klijent nudi. 

Naši klijenti
poziv