Analife

Skadarska 5 Zemun

Beograd

https://www.analife.rs/

Optimizacija sajta za klijenta Analife

Opšta bolnica Analife nalazi se u Zemunu i važi za jednu od najopremljenijih bolnica u Beogradu, ali i širom zemlje, ali ono što važi za njen najveći kvalitet jeste vrhunski tim stručnjaka koji okuplja u svojim redovima. 

Od specijalističke ordinacije, preko poliklinike, danas je bolnica Analife specijalizovani i sertifikovani centar za ginekološke,  ekspertske i ultrazvučne preglede, vantelesnu oplodnju, dijagnostiku, plastičnu, estetsku i rekonstrutivnu hirurgiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. 

 

Za klijenta Analife, WBS tim radi SEO optimizaciju sajta sa ciljem da se sajt analife.rs pojavljuje na vodećim mestima na Google pretrazi za sve relevantne upite. 

 

 

Rezultati SEO optimizacije za analife.rs

Nakon inicijalne analitike i detaljnog brifa koji smo uradili za ovog klijenta, usledio je rad na on page korekcijama na sajtu. Ubrzo smo počeli i sa beklink strategijom i izradi i objavljivanju tekstova koji sadrže linkove koji vode ka sajtu analife.rs. Ovaj proces i dalje traje i zahvaljujući kombinaciji sa dobrom on page osnovom dovodi do toga da sajt rangira u vrhu pretrage za širok dijapazon fraza. 

 

Naši klijenti
poziv