Anastasijević

Surčinska 9R

Beograd

https://www.anastasijevic.rs/

SEO optimizacija, izrada sajta i Adwords kampanje za sajt Anastasijević

 

Kamenorezačka radnja Anastasijević bavi se izradom i montažom mermera i granita. Njihov tim sastavljen je od iskusnih radnika, koji su vrhunski poznavaoci kamena, ponosni na svoj rad i prilagođavaju projekat u skladu da vašim načinom života i idejama. Pored vrhunskog proizvoda posvećeni smo pružanju najvišeg nivoa usluga za naše kupce. Sarađuju sa domaćim proizvođačima kao i sa svim poznatijim uvoznicima mermera ili granita, tako da im je dostupan kamen svih boja, čvrstine i postojanosti koji se može naći na našem tržištu. Sve svoje proizvode isporučuju na teritoriji Balkana. 

 

Web business solutions za kamenorezačku radnju Anastasijević radi sledeće:

  • Izradu web sajta
  • SEO optimizaciju
  • Google Adwords kampanju

Izrada web sajta za klijenta Anastasijević

 

Naš klijent je želeo nov sajt pa smo mu ponudili različite tipove sajtova raznovrsnog dizajna iz naše ponude. Tim naših stručnjaka je napravio veoma funkcionalan sajt modernog dizajna koji ispunjava sve zahteve klijenta i publike. Sajt je od početka rađen i u saradnji sa našim SEO stručnjacima kako bi što pre bio prepoznat od strane pretraživača i tako došao na vodeća mesta u pretrazi, u čemu smo i uspeli.

 

SEO optimizacija sajta Anastasijević

 

Optimizacijom sajta Anastasijević obuhvaćena je:

  • Analitika
  • Kreiranje novog sadržaja po SEO principima
  • Ling building

 

Kroz analitiku je utvrđeno koje fraze i ključne reči su najbitnije za povećanje saobraćaja na sajtu i samog prometa našeg klijenta. U skladu sa rezultatima napravljena je dalja strategija SEO optimizacije. 

 

Kreiranjem novog, unikatnog i SEO orijentisanog sadržaja uspeli smo da za izuzetno kratko vreme pozicioniramo tek napravljen sajt na prvo mesto za važne upite. 

 

Kroz link building proces dižemo autoritet sajta kako bi bio prepoznat kao relevantan za bitne fraze i kako bi se što bolje rangirao za sve tražene upite iz niše klijenta. 

 

Adwords kampanja za sajt Anastasijević

 

Kroz plaćenje kampanje na Google-u targetirali smo potencijalne kupce po kriterijumu lokacije, godina starosti i na osnovu onoga što su pretraživali. Targetirali smo posetioce sajta i pravili smo posebne Ad grupe za svaki proizvod koji naš klijent nudi. Adwords kampanjama smo učinili da se sajt Anastasijević pojavljuje u vrhu pretrage za tražene upite što dovodi do znatnog povećanja saobraćaja na sajtu i u velikoj meri doprinosi građenju brenda.

 

Kroz ceo proces internet nastupa kamenorezačke radnje Anastasijević, napravljen je zavidan rezultat u privlačenju saobraćaja na nov sajt i jačanju brenda što je zabeleženo i u Analitici konstantnim rastom broja korisnika. 

 

Naši klijenti
poziv