Apartmani Zlatna trojka

Zlatibor

www.apartmanzlatibor.rs

SEO optimizacija, kreiranje sadržaja i nastup na društvenim mrežama za sajt Apartmani Zlatna trojka

 

Apartmani Zlatna trojka se nalaze na Zlatiboru, na izuzetno atraktivnoj lokacij. Apartmani su kompletno opremljeni za boravak više osoba i njihova funkcionalnost ćini da boravak u njima bude prijatan i relaksirajuć. Na par minuta od centra i isto toliko od prostranih prirodnih prostanstava koja će odmor učiniti savršenim.

 

WBS tim za ovog klijenta radi:

 

  • SEO optimizacija sajta
  • kreiranje sadržaja na sajtu
  • nastup na društvenim mrežama

SEO optimizacija sajta Apartmani Zlatna trojka

 

Optimizacija sajta podrazumeva sledeće aktivnosti:

 

  • Analitika
  • On site SEO
  • Dorade sadržaja i kreiranje blog postova
  • Link building

 

Analitika je rađena pre početka SEO optimizacije, kada su analizom utvrđene koje su ključne reči i fraze bitne za sajt Apartmani Zlatna trojka. Na osnovu te analize kreirana je strategija daljeg rada na SEO optimizaciji.

 

On site SEO podrazumeva rad na samom sajtu, gde je vec postojeći sadržaj dorađivan prema SEO zahtevima i analizom koja je prethodno urađena. Takođe za sajt se kreiraju i blogovi sa ciljem da se obogati sadržaj samog sajta. Tekstovi su unikatnog sadržaja i pisani po SEO pravilima, i imaju za cilj jačanje ključnih fraza koje su bitne za što bolje pozicioniranje na organskim pretragama.

 

Proces ling building-a se kontinuirano radi i ima za cilj kreiranje mreže linkova koji vode ka samom sajtu, što pozitivno utiče na autoritet sajta. To radimo tako što plasiramo unikatne tekstove na portale sa kojima imamo uspešnu saradnju.

 

Nastup na društvenim mrežama

 

Za ovog klijenta vodimo i kampanje na društvenim mrežama, koje za cilj imaju da se poveća vidljivost i prepoznatljivost samog brenda i usluge koju klijent nudi.

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.