Baltik Junior

Beograd

www.baltikjunior.com

SEO optimizacija za sajt Baltik Junior

 

Baltik Junior je vodeća kompanija u Srbiji koja proizvodi i prerađuje biljne i zdrave proizvode. Pored toga u njenoj ponudi nalaze se proizvodi iz oblasti fitoterapije, kozmetičko – higijenski, dijetetski proizvodi koji pomažu u različitim zdravstvenim problemima. Kompanija konstantno ulaže u inovativnost proizvodnje i kvalitet proizvoda. Baltik Junior je prisutan i u susednim zemljama u regionu.

Tim WBS -a za Baltik Junior radi:

 

  • SEO optimizaciju sajta 

SEO optimizacija sajta Baltik Junuor

 

Optimizaciju sajta čine sledeće aktivnosti:

 

  • analitika
  • on site SEO
  • dorada sadržaja
  • link building


Detaljna analitika se radi pre same optimizacije sajta. Glavni cilj je da se dođe do ključnih reči i fraza koje su relevantne za sajt Baltik Junior. Tek nakon sprovedene analize može da se radi na strategiji za dalju SEO optimizaciju sajta.

On site SEO podrazumeva dorade na samom sajtu. Postojeći sadržaj na sajtu dorađujemo po SEO pravilima i prethodno urađenoj analizi. Ovaj proces se radi se u kontinuitetu sa ciljem da se sajt klijenta što bolje pozicionira na organskim pretragama.

Procesom link building –a radimo na jačanju autoriteta sajta i njegovom pozicioniranju na relevantnim pretragama. Ovim procesom se stvara mreža linkova koja vodi ka sajtu Baltik Junior – a. Tekstovi unikatnog sadržaja plasiraju se na portale sa kojima ostvarujemo uspešnu saradnju. 

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.