Belgrade limo

Čika Ljubina 8

Beograd

https://www.belgradelimo.rs/

Izrada sajta, SEO optimizacija, PPC kampanje za Belgrade limo

 

Pokrivaju veliki broj gradova, pružaju uslugu poslovnim ljudima i turistima koji žele da svom putovanju dodaju i crtu luksuza. Njihovi vozači govore više jezika i jako su profesionalni.

 

Za Belgrade limo, WBS tim radi sledeće:

  • Izradu sajta
  • SEO optimizaciju
  • PPC kampanje

Izrada sajta za Belgrade limo

 

Za klijenta Belgrade limo WBS tim je uradio sajt na kupljenoj temi. Sajt zadovoljava sve kriterijume modernog izgleda i sa tehničke strane funkcioniše besprekorno. Web sajt je user friendly i responsivan je za sve uređaje tako da se lako može pregledati na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu. 

 

SEO optimizacija za klijenta Belgrade limo 

 

U procesu SEO optimizacije radimo sledeće aktivnosti:

  • Analitika
  • Optimizacija postojećeg sadržaja
  • Kreiranje novog sadržaja
  • Link building

 

Prvo je urađena analitika celokupnog sajta klijenta i traženih upita za datu nišu. Utvrđene su ključne reči i fraze koje su našem klijentu najbitnije. Na osnovu celokupne analize rađena je optimizacija postojećeg sadržaja i kreiran je nov sadržaj koji zadovoljava SEO kriterijume. 

 

Link building procesom stvaramo mrežu linkova. To su linkovi koji vode na sajt našeg klijenta. Te linkove ubacujemo u unikatne tekstove koje kreiramo i objavljujemo na portale i sajtove sa velikim saobraćajem. Na taj način se podiže relevantnost sajta našeg klijenta, povećava se saobraćaj, a samim tim i broj upita. 

 

Adwords kampanje za Belgrade limo

 

Kroz Adwords kampanje reklamiramo našeg klijenta na Google pretraživaču. Kroz ove kampanje targetiramo potencijalne potrošače i pravimo kampanju na takav način da koristimo budžet klijenta na najbolji mogući način. To znači da kroz sva podešavanja koje nudi interfejs za Adwords kampanje, postavljamo takve parametre koji će nam dovesti najkvalitetniju, odnosno najrelevantniju, publiku na sajt. Tako znamo da je svaki dinar pametno utrošen i da nema rasipanja budžeta na klikove koji neće doneti rezultat za našeg klijenta. 

Naši klijenti
poziv