Beomoda

Sarajevska 73

Beograd

www.beomoda.com

Izrada i optimizacija sajta Beomoda

 

Beomoda - House of style je moderan salon tepiha u Beogradu. Njihov asortiman čine kvalitetni tepisi modernih i tradicionalnih dezana, među kojima se izdvaja eksluzivna kolekcija akrilnih tepiha.

 

 

Za Beomoda salon tepiha Web Business Solutions radi sledeće:

 

  • izrada web sajta
  • SEO optimizacija sajta

Izrada Beomoda web sajta

 

Za Beomodu WBS je izradio web sajt na custom CMS-u, u sladu sa idejom i potrebema klijenta. Na sajtu je prikazan deo asortimana ovog salona, kroz različite kolekcije tepiha. Sajt je jednostavan za snalaženje, pruža sve potrebne informacije potencijalnim kupcima, a ostavljena je i mogućnost jednostavnijeg unapređenja u klasičnu web prodavnicu.

 

Optimizacija Beomoda sajta

 

Tokom rada na optimizaciji ovog sajta preduzimaju se sve aktivnosti koje podrazumeva SEO proces, a pre svega:

 

  • analitika ključnih reči,
  • on site SEO,
  • kreiranje novog i korekcije postojećeg sadržaja,
  • link building,
  • sve potrebne tehničke dorade i korekcije.

 

Analitika se radi sa ciljem da se dođe do ključnih reči i fraza koje su tražene i relevantne za sajt klijenta. Na osnovu detaljne analitike je urađena kategorizacija sajta, kao i strategija za dalju SEO optimizaciju sajta.

 

On site SEO je proces koji podrazumeva kontinuirani rad i odnosi se na dorade na samom sajtu. Postojeći sadržaj se dorađuje prema SEO pravilima i prethodno urađenoj analizi. Pored toga, kreira se novi sadržaj kada se za to pojavi potreba. Takođe, rade se i korekcije meta i h tagova, ukoliko promene trendova u pretrazi to zahtevaju. Cilj je da se sajt klijenta što bolje pozicionira na organskim pretragama za relevantne ključne reči.

 

Kako bi se ojačao autoritet sajta radimo kontinuirani link building. To je proces kojim se stvara mreža linkova koji vode ka sajtu klijenta i podrazumeva pisanje i objavljivanje unikatnih tekstova sa linkovima ka klijentu.

Naši klijenti
poziv