Casa dell intimo

Oslobođenja 6

Pančevo

www.casadellintimo.rs

Izrada internet prodavnice, SEO optimizacija i PPC kampanje

 

Kao zastupnik svetskih brendova, dočekaće vas sa raznovrsnim i bogatim asortimanom u kojem ćete pronaći za sebe i dragu osobu samo neodoljivi kvalitet koji prija koži, savršene krojeve za svačiji stil, i postojane boje.

Vodjeni željom da budu drugačiji i pruže samo najbolje, svoje korisnike smatraju kao članove njihove velike porodice. Trude se da opravdaju Vaše poverenje koje ste im ukazali svojom posetom, kvalitetnom uslugom i fer odnosom.

Od zadovoljstva uspešne kupovine Vas deli samo jedan korak, a to je ulaz u specijalizovanu internet prodavnicu Casa dell intimo.

 

Tim WBS za Casa dell intimo radi sledeće:

  • Izrada internet prodavnice
  • SEO optimizaciju
  • PPC kampanje

Izrada internet prodavnica

 

Za Casa del intimo urađena je internet prodavnica koja ispunjava sve zahteve današnje online kupovine. Web prodavnica je pregledna sa jasno istaknutim opisima, cenama i svim funkcionalnostima koje su potrebne korisniku kako bi na najlakši mogući način obavio kupovinu. 

 

SEO optimizacija sajta Casa dell intimo

 

Web business solution kroz SEO optimizaciju radi sledeće:

  • Analitiku
  • On page SEO optimizaciju
  • Link building

 

Kroz analitiku se došli do ključni rezultata koji su osnova za celokupan SEO proces. Na osnovu tih rezultata se usmerava strategija SEO optimizacije. Utvrđene su ključne reči i fraze koje su najtraženije u niši našeg klijenta i koje će dovesti najviše saobraćaja na sajt. 

 

Kroz On page korekcije, optimizujemo sadržaj kako bismo ga uskladili sa rezultatima iz analitike. Kroz kategoriju blog pokrivamo glavne upite kako bismo podigli relevantnost sajta za tražene upite. 

 

Link building procesom pravimo mrežu linkova koji vode na sajt našeg klijenta. Kroz unikatne tekstove koje objavljujemo na sajtove sa visokim autoritetom, vodimo linkove ka sajtu Casa dell intimo i time poboljšavamo poziciju u pretrazi za širok spektar fraza.

 

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.