DekorDom

Višnjička 84

Beograd

dekordom.rs

Izrada internet prodavnice, SEO proces i reklamne kampanje za DekorDom

 

DekorDom će zadovoljiti sve vaše potrebe u opremanju i uređenju životnog i poslovnog prostora. U njihovoj ponudi ćete pronaći širok asortiman zavesa, posteljina, prekrivača, peškira i ostalog kućnog tekstila.
Sa iskustvom od preko 25 godina u ovom poslu, tim DekorDoma će u svakom trenutku zajedno sa vama pronaći najbolje rešenje za opremanje vašeg prostora.

 

Agencija WBS digital za DekorDom radi:

 

  • Programiranje
  • SEO proces
  • Reklamne kampanje

Izrada online prodavnice za DekorDom

 

Naši programeri su za ovog klijenta izradili internet prodavnicu na Custom CMS-u, sa svim funkcionalnostima koje su dogovorene sa klijentom. Na online shop-u je predstavljena ponuda DekorDom-a.

 

Optimizacija internet prodavnice

 

Na početku SEO procesa urađena je detaljna analitika ključnih reči i na osnovu nje je napravljena strategija u radu na optimizaciji. Sam sajt sređen po svim SEO standardima, čime se nesmetano krenulo u link building proces i kreiranje kvalitetne mreže dolaznih linkova ka sajtu.

 

Google kampanje i kampanje na društvenim mrežama

 

Za DekorDom naš tim radi i kampanje na Google-u, koje podrazumevaju search i display kampanje.

 

Takođe, rade se i Facebook i Instagram kampanje koje se kreiraju sa različitim ciljevima - od prodajnih, širenja svesti o brendu, do promovisanja lokacija fizičkih radnji.

Naši klijenti
poziv