Desago

Stojana Aralice 17

Beograd

https://www.desago.com/

Izrada web sajta, SEO optimizacija i Google Adwords kampanje

 

Desago servis je vodeći i najveći servis u Srbiji koji se bavi servisiranjem audio,video,TV tehnike,računara i klima uređaja. Servis je osnovan 1997 godine.Danas poseduje 5 servisnih centara u Beogradu kao i jedan u Novom Sadu.

Desago servis je apsolutni lider u regionu u oblasti servisiranja svih vrsta televizora. 22 godine iskustva ,serviseri obučavani u najvećim servisnim centrima širom sveta i hiljade zadovoljnih klijenata su njihova garancija kvaliteta. Pružaju punu tehničku podršku i najkvalitetniji servis svih vrsta LCD,LED,Plazma i CRT televizora. Vrše servis SMART,ANDROID i 3D televizora po najvišim svetskim standardima i najpovoljnijim cenama na tržištu.

 

Za Desago, Web business solutions obavlja sledeće aktivnosti:

  • Izrada web sajta
  • SEO optimizacija
  • PPC kampanje

Izrada web sajta za Desago

 

Izrada sajta bazirana je na funkcionalnosti kao glavnom fokusu i zahtevima klijenta u smislu samog dizajna sajta. Sajt ima i Chat opciju gde se može komunicirati sa zaposlenima, takođe ima i opciju bloga kroz koju se može ubacivati kvalitetan sadržaj koji će biti koristan za SEO optimizaciju. 

 

SEO optimizacija za sajt Desago

 

U procesu SEO optimizacije, WBS tim radi:

  • Analitiku
  • On page optimizaciju
  • LInk building

 

Analitika je urađena na početku celokupnog procesa, pa je i sajt napravljen u skladu sa rezultatima iz analitike. Pronađene su glavne ključne reči i fraze koje su bitne za nišu našeg klijenta.

 

On page optimizacija je takođe rađena prema rezulttima iz analitike kako bi se sajt bio bogat sadržajem koji je relevantan za nišu u kojoj posluje. Relevantnim sadržajem znatno povećavamo mogućnost da pretraživači ponude Desago sajt u vrhu pretrage. Sajt je napravljen po SEO principima kako bi botovi pretraživača mogli da pročitaju sajt i samim tim ga prikazu u pretrazi kada se zatraži relevantna fraza. 

 

Link building procesom jačamo autoritet klijentovog sajta tako što plasiramo unikatne relevantne tekstove na portale koji imaju jak uticaj i koji sadrže link koji vode na Desago sajt. Kao što je preporuka u stvarnom životu, to je i link building u virtuelnom svetu. Na taj način sajt klijenta se penje u rezultatima pretrage i uz kontinuirani proces link buildinga sve više jača svoju poziciju.

 

PPC kampanje za sajt Desago

 

Sa ciljem da dovedemo što više relevantne publike na sajt Desago, radili smo i Adwords kampanje kojima smo targetirali potencijalne potrošače kroz razne filtere kako bismo svaki dinar kampanje utrošili na pravi način. PPC kampanjama se znatno povećava obim posla klijenta, generiše povećanje saobraćaja na sajtu i širi svest o brendu,

Naši klijenti
poziv