Diona

Sazonova 29

Beograd

www.diona.rs

SEO optimizacija za sajt Diona

 

Osnovana 2000 godine, Specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estesku hirurgiju Diona, danas se s pravom svrstava u red najeminentnijih specijalnih bolnica u Srbiji. Smeštena u samom centru Beograda, u mirnom delu opštine Vračara, u prostoru od 550 m², potpuno je prilagođena potrebama vrhunske hirurgije, privatnosti, komfora i sigurnosti pacijenata, na nivou vrhunskih svetskih klinika.

 

 

Agencija Web Business Solutions za ovog klijenta radi:

 

  • SEO optimizaciju

SEO optimizacija sajta Diona

 

WBS tim za sajt Diona radi SEO optimizaciju koja obuhvata:

 

  • analitiku
  • on site SEO
  • korekciju sadržaja na sajtu
  • link building

 

Detaljna analitika se radi na početku sa ciljem da se dođe do ključnih reči i fraza koje su bitne za sajt klijenta. Nakon analitike usledio je on site SEO gde je izvršena korekcija postojećih sadržaja na sajtu kroz opise kategorija po SEO standardima.

 

Pored toga vrše se korekcije postojećih blog postova u skladu sa SEO pravilima. Cilj je da se radi na jačanju ključnih reči. One su bitne kako bi se sajt klijenta pozicionirao što bolje na organskim pretragama.

 

Link building – om se stvara baza linkova koji vode ka samom sajtu. Ovaj proces se radi u kontinuitetu i pozitivno utiče na autoritet samog sajta. Tekstovi sa unikatnim sadržajem se plasiraju na portale sa kojima ostvarujemo uspešnu saradnju.


 

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.