Dom Gardoš

Sibinjanin Janka 40

Zemun

www.domgardos.rs

SEO optimizacija i dorada sadržaja za sajt Dom „Gardoš“

 

Dom „Gardoš“ je prvi licencirani dom za stare u Srbiji, osnovan sa idejom i ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga i olakšavanja života starim, bolesnim i nemoćnim osobama i njihovim porodicama. Ovaj starački dom nalazi se u najlepšem i najmirnijem delu Zemuna, na Gardošu u ul. Sibinjanin Janka broj 40.

 

Naš WBS tim za sajt Dom „Gardoš“ radi:

 

  • SEO optimizaciju
  • doradu sadržaja na sajtu

SEO optimizacija sajta Dom „Gardoš“

 

SEO optimizacija za sajt Dom „Gardoš“ koju radi naš WBS tim obuhvata:

  • analitiku
  • on site SEO
  • doradu sadržaja na sajtu
  • link building

Analitika se radi detaljno sa ciljem da se dođe do ključnih reči i fraza koje su bitne za sajt klijenta. Posle urađene analitike sledi strategija za dalju SEO optimizaciju sajta. On site SEO je proces koji se radi u kontinuitetu. Na osnovu prethodno urađene analize i po SEO pravilima dorađujemo postojeći sadržaj na sajtu. Cilj je da sajt klijenta bude što bolje pozicioniran na Google pretrazi za relevantne fraze koje su prethodno utvrđene analitikom.

 

Procesom link building – a radi se na stvaranju baze dolaznih linkova koji vode ka sajtu Dom „Gardoš“. Tekstovi unikatnog sadržaja koji u sebi sadrže link, plasiraju se na veliki broj portala sa kojima dugo i uspešno sarađujemo. Procesom link building – a povećava se autoritet sajta i bolja pozicija na organskim pretragama.
 

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.