Fakultet za sport

Narodnih heroja 30/I

Novi Beograd

www.fzs.edu.rs

Nastup na društvenim mrežama za sajt Fakulteta za sport

 

Fakultet za sport u Beogradu nova je ustanova iz oblasti visokog obrazovanja i jedina čija je matična oblast isklјučivo sport. Fakultet posluje u okviru integrisanog Univerziteta „Union-Nikola Tesla“ iz Beograda. Osnovna misija Fakulteta je da sportskim organizacijama i klubovima, obrazovnim, kulturnim i medijskim ustanovama, kao i rastućem sportskom tržištu, u Srbiji i šire, ponudi akademski obrazovan i usko-stručno specijalizovan sportski kadar, sa svim kompetencijama za buduću delatnost, osposobljen da kvalitativno doprinese razvoju sporta, zadovoljavajući najviše standarde.

 

Tim WBS – a za sajt ovog klijenta radi: 

  • Podršku na društvenim mrežama

Nastup na društvenim mrežama

 

Web Business Solution za Fakultet za sport u Beogradu radi community management u okviru koga vodimo Facebook stranicu i Instragram profil. Kreiranje i vođenje facebook stranice, na kojem se objavljuju postovi najrazličitijeg sadržaja, počev od informativnih, preko poziva na akciju do obaveštenja razne vrste jesu stvar koju na dnevnom nivou obavljamo za ovog klijenta, a to sve u cilju unapređivanja njegovog poslovanja.

 

WBS nudi usluge u oblastima izrade i optimizacije sajtova, internet marketinga, dizajna, kao i sve prateće usluge neophodne za online poslovanje.
 

Naši klijenti
poziv