Finelco

Šimanovci

www.finelco.rs

Izrada web sajta i SEO optimizacija za sajt Finelco

 

Finelco d.o.o. poseduje savremenu hladnjaču velikog kapaciteta. Prvenstveno pruža usluge za čuvanje lako kvarljivih namernica i namernica koje zahtevaju posebne temperaturne uslove. Pogodna je za skladištenje raznovrsnog asortimana proizvoda od voća i povrća do mesa i lekova.

WBS tim za sajt Finelco radi: 

  • izradu web sajta
  • SEO optimizaciju
  • PPC kampanju

 

Integrisani internet nastup podrazumeva internet kampanju koja je počela izradom web sajta Finelco. SEO optimizacija koju prati PPC kampanju, radi se nakon izrade web sajta. 

Izrada web sajta za Finelco

 

Tim WBS –a je izradio web sajt. Sajt je rađen u Creator CMS – u. WBS je uradio sajt po svom template rešenju. Sajt predstavlja sve usluge koje klijent nudi. Mobile responsive je, što znači da je prilagođen svim uređajima i može mu se pristupiti sa svih platformi.

 

SEO optimizacija sajta Finelco

 

WBS tim u okviru SEO optimizacije za sajt Esperanca radi:

 

  • analitiku
  • on site SEO
  • kreiranje sadržaja 
  • pisanje blog postova


Pre same strategije za SEO optimizaciju sajta, radi se detaljna analitika kojom se dolazi do ključnih reči i fraza koje su bitne za sajt Finelco.

On site SEO je proces koji se radi u kontinuitetu. Kreiran je kompletan sadržaj na osnovu prethodno urađene analize i po SEO pravilima. Kako bi se dodatno obogatio sajt Finelco pišu se uporedo i blog postovi, unikatnog sadržaja. To dodatno utiče da se sajt bolje pozicionira na relevantnim pretragama. 

 

PPC kampanja

 

WBS tim je za ovog klijenta vodio i Google Adwords kampanje, sa ciljem da se poveća broj relevantnih posetilaca na sajt klijenta. To je dalje vodilo do povećanja upita o proizvodima koje klijent nudi. 

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.