Fizionova

Teodora Hercla 16, Zemun

Beograd

https://fizionova.rs/

Izrada web sajta i SEO optimizacija za klijenta Fizionova

 
Fizioterapeutski centar Fizionova nalazi se u samom centru Zemuna. Odlikuje ga moderan, otvoren i prijatan prostor na 600 m2 površine. Profesionalan tim fizioterapauta, uz pomoć primene aparata koji predstavljaju poslednju reč tehnologije, pacijentima omogućavaju efikasno smanjenje akutnog bola, značajno poboljšanje hroničnih stanja, kao i brz postoperativni oporavak.  
 
Preko 500 zadovoljinih pacijenata, višegodišnje iskustvo, kvalitet i stručnost, maksimalna posvećenost svakom pacijentu i primena modernih aparata na polju fizikalne medicine su najbolja preporuka da ih i Vi posetite.
 
Rešite se bolova i opet osetite slobodu pokreta!
 
Naš WBS tim za ovog klijenta radi sledeće:
  • Izradu web sajta
  • SEO optimizaciju
  • Kreiranje sadržaja

Izrada sajta za klijenta Fizionova

 

Za klijenta Fizionova je izrađen sajt prema njihovim zahtevima, koji sadrži sve potrebne informacije i ima sve funkcionalnosti koje su neophodne kako bi posetiocu korišćenje bilo pregledno i jednostavno. Sadržii Blog kategoriju koja je veoma bitna za objavljivanje unikatnih tekstova koji omogućavaju da SEO proces radimo na najbolji mogući način. U blogovima pokrivamo sve relevantne upite koji su bitni za našeg klijenta. 

 

SEO optimizacija sajta

 

WBS tim kroz SEO optimizaciju sajta radi sledeće:

  • Analitiku
  • On page korekciju
  • Kreiranje novog sadržaja
  • Link building
  • Pisanje blog postova

 

Na samom početku urađena je detaljna analitika kojom smo utvrdili ključne reči i fraze za našeg klijenta. Na osnovu toga smo vršili korekcije sadržaja i kreiranje novog sadržaja kako bi celokupan materijal na sajtu bio u skladu sa SEO principima.  

 

Kroz Link building proces kreiramo unikatne tekstove koje objavljujemo na sajtove i na portale sa kojima imamo saradnju, a koji su jako puno posećeni pa samim tim imaju veliki autoritet. Ti tekstovi su pisani po SEO pravilima i sadrže linkove koji sa različitih fraza koje su tražene i relevantne, vode na sajt našeg klijenta. Na taj način poboljšavamo poziciju sajta našeg klijenta. 

 

Uporedo se pišu i blog postovi, unikatnog sadržaja kojim se dodatno bogati sajt klijenta. Cilj je da se sajt klijenta što bolje pozicionira na relevantnim pretragama.

 

Rezultati SEO optimizacije:


Naši klijenti
poziv