Floor Experts

Ulica Koče Popovića 6

Beograd

www.floor-experts.rs

SEO optimizacija sajta za klijenta Floor Experts

 

Poduzeće Floor experts nudi širok asortiman visoko kvalitetnih proizvoda od drveta. Njihovi se proizvodi izvoze u 40 zemalja širom sveta. Sa stalnim ažuriranjem proizvoda pružaju korisnicima samo najbolje proizvode u njihovoj ponudi. Zahvaljujući njihovim dobavljačima iz Evrope, Južne Amerike i Azije nude visoko kvalitetne, ekološki i tehnološki napredne proizvode.
 

Web business solutions za Floor Experts radi sledeće:

  • SEO optimizaciju

SEO optimizacija sajta

 

WBS tim kroz proces SEO optimizacije obavlja sledeće aktivnosti:

  • Analitiku
  • ON page SEO optimizaciju
  • OFF page SEO optimizaciju

 

Detaljna analitika se radi na početku SEO procesa, sa ciljem da se dođe do ključnih reči i fraza koje su bitne za sajt klijenta. Nakon analitike usledio je on site SEO gde je izvršena korekcija postojećih sadržaja na sajtu kroz opise kategorija po SEO standardima.

 

Link building – om se stvara baza linkova koji vode ka samom sajtu. Ovaj proces se radi u kontinuitetu i pozitivno utiče na autoritet samog sajta. Tekstovi sa unikatnim sadržajem se plasiraju na portale sa kojima ostvarujemo uspešnu saradnju.

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.