Format Alde

Beograd

www.formatalde.co.rs

Izrada web sajta, SEO optimizacija i nastup na društvenim mrežama za sajt Format Alde

 

Primarna delatnost Format Alde je izrada i montaža PVC i ALU stolarije. Nudi profesionalnu uslugu i kvalitetne proizovde. U njihovoj ponudi možete naći sve što vam je potrebno za dom ili poslovni prostor, od vrata i prozora do zavesa i adekvatnih roletni koje će upotpuniti vaš enterijer.

Naš WBS tim za sajt Format Alde radi:

 

  • izradu web sajta
  • SEO optimizaciju
  • nastup na društvenim mrežama


Integrisani internet nastup obuhvata internet kampanju koja je počela izradom web sajta Format Alde. Nakon izrade web sajta rađena je SEO optimizacija koju prati nastup na društvenoj mreži i PPC kampanja. 

Izrada web sajta za Format Alde

 

Sajt Format Alde rađen je u Creator CMS –u. WBS tim je sajt uradio na svom template rešenju. Na sajtu su prezentovane sve usluge koje klijent pruža. Pored toga sajt klijenta je mobile responsive. To znači da je prilagođen svim uređajima i može mu se pristupiti sa svih platformi.

 

SEO optimizacija sajta Format Alde

 

WBS tim za sajt Format Alde radi SEO optimizaciju koja obuhvata:

 

  • analitiku
  • on site SEO
  • kreiranje kompletnog sadržaja na sajtu
  • pisanje blog postova
  • link building


Detaljna analitika se radi na početku sa ciljem da se dođe do ključnih reči i fraza koje su bitne za sajt Format Alde. Posle sprovedene analize radi se na strategiji daljeg internet nastupa.

Nakon analitike usledio je on site SEO. Proces se radi u kontinuitetu. Kreiran je kompletan sadržaj na sajtu kojim se detaljno opisuju usluge koje klijent nudi. Tekstovi se kreiraju na osnovu prethodno urađene analize i po SEO pravilima.
Uporedo se pišu i blog postovi, unikatnog sadržaja kojim se dodatno bogati sajt klijenta. Cilj je da se sajt klijenta što bolje pozicionira na relevantnim pretragama.

Radi se i proces link building – a, kojim se stvara mreža dolaznih linkova koji vode ka sajtu Format Alde. Unikatni tekstovi koji u sebi sadrže link, plasiraju se na veliki broj portala sa kojima ostvarujemo dugu i uspešnu saradnju. Cilj je da se poveća autoritet sajta i bolja pozicija na organskim pretragama.

 

Nastup na društvenim mrežama

 

Za ovog klijenta naš tim je vodio i Google AdWords kampanje, kako bi se povećao broj relevantnih posetilaca na sajt klijenta, što je dalje vodilo i do povećanja upita o proizvodima koje klijent nudi.

Kreiranje i vođenje facebook stranice je još jedna stvar koju radimo za ovog klijenta, kako bi se poveala vidljivost i prepoznatljivost samog brenda i proizvoda koje klijent nudi.
 

Naši klijenti
poziv