Ino agencija

Knez Mihailova 30/V

Beograd

www.inoagencija.com

SEO optimizacija sajta i Adwords kampanje

 

Tim Ino agencije poseduje veliko iskustvo u radu sa studentima i đacima. Kroz INO sistem prošlo je više od 1000 studenata, i na ovom iskustvu temelji se naše odlično poznavanje evropskog i američkog sistema obrazovanja. Osim odabira akademskih programa, smerova studija i škola, Ino agencija pomaže studentima i pri profesionalnoj i akademskoj orijentaciji, kako bi izabrali najbolji obrazovani put za sebe. 

 

Za klijenta Ino agencija tim Web business solutions-a radi sledeće:

  • SEO optimizaciju
  • Adwords kampanje

Proces SEO optimizacije sajta Ino agencije

 

Kroz proces SEO optimizacije WBS obavlja sledeće akivnosti:

  • Analitiku 
  • ON page optimizaciju
  • OFF page optimizaciju

 

Analizom sajta utvrdili smo gde ima prostora da se napravi SEO osnova kako bi rad na optimizaciji dao što ranije rezultate. Kroz ON page optimizaciju vršena je korekcija sadržaja prema SEO kriterijumima. 

 

Analitikom ključnih reči i fraza došli smo do rezultata koji će nam predstavljati smer celokupnog SEO procesa. Utvrđene su ključne reči i fraze koje su najbitnije za poslovanje našeg klijenta. 

 

Kroz OFF page optimizaciju radimo Link building kojim činimo sajt relevantnim za tražene upite kako bismo poboljšali poziciju sajta u pretrazi i povećali saobraćaj na sajtu. Link buildingom gradimo mrežu linkova sa različitih portala koji vode na sajt našeg klijenta i time čine da roboti pretraživača prepoznaju relevantnost sajta našeg klijenta za najbitnije upite. 

 

Adwords kampanja za Ino agenciju

 

Pored SEO optimizacije, za Ino agenciju, naš tim radi i Google Adwords kampanje kako bismo što više povećali posetu sajta tako što targetiramo pravu publiku. Kroz targetiranje publike na sajt dovodimo relevantnu posetu sajta koja našem klijentu donosi veliki broj upita, a samim tim i pozitivne rezultate. 

Naši klijenti
poziv