Inovium Neuro

Vlajkovićeva 4

Beograd

www.neuro.rs

Izrada web sajta, SEO optimizacija i reklamne kampanje za klijenta Inovium Neuro

 

 

Inovium Neuro klinika okuplja svetski priznate konsultante koji obezbeđuju multidisciplinarni pristup uz najviše standarde stručnosti i inovativne tehnologije u oblastima neurologije i psihijatrije, kliničke neurofiziologije i neuro-rehabilitacije. 

 

   Za ovog klijenta tim Web Business Solutions-a radi sledeće:

 

  • Izradu web sajta
  • SEO optimizaciju
  • Kreiranje sadržaja
  • Reklamne kampanje

Izrada sajta za klijenta Inovium Neuro

 

Za klijenta Inovium Neuro je izrađen sajt prema njihovim zahtevima, koji sadrži sve potrebne informacije i ima sve funkcionalnosti koje su neophodne kako bi posetiocu korišćenje bilo pregledno i jednostavno. Na samom sajtu jasno su istaknute usluge koje postoje u okviru neurološke klinike kao i metode lečenja. Sav sadržaj je kreiran tako da bude SEO optimizovan.

 

SEO optimizacija Inovium Neuro sajta

 

Na početku SEO procesa urađena je detaljna analitika ključnih reči na osnovu koje je kreirana strategija za proces SEO optimizacije. Sajt je koncipiran na osnovu SEO standarda. Nakon puštanja sajta započeo se i link building proces i kreiranje kvalitetne mreže dolaznih linkova ka sajtu.

 

Google kampanje i kampanje na društvenim mrežama

 

Za ovog klijenta naš tim radio je i kampanje na Google-u, koje podrazumevaju search i display kampanje.

Takođe, aktivno se rade i Facebook i Instagram kampanje koje se kreiraju sa različitim ciljevima - od prodajnih do širenja svesti o brendu.

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.