Kroner

Beograd

www.namestajkroner.rs

Izrada i optimizacija sajta Kroner

Preduzeće Kroner se bavi izradom nameštaja po meri i komadnog nameštaja. U svom asortimanu radionica Kroner ima nameštaj za kuhinje, dnevne i dečije sobe, trpezarije i poslovni prostor.

 

Usluge koje je Web Business Solutions pružio radionici Kroner su:

 

  • Izrada web sajta
  • Optimizacija web sajta
  • Social podrška

Izrada prezentacionog sajta

Web Business Solutions je za radionicu Kroner napravio prezentacioni sajt na našem Custom CMS-u sa templejt dizajnom. Na ovom sajtu su predstavljeni proizvodi i usluge koje kompanija ima u svojoj ponudi, a značajan modul na sajtu je galerija, gde posetioci sajta mogu da vide fotografije nameštaja pravljenog od strane kompanije Kroner.

 

Sajt namestajkroner.rs je jednostavan i pregledan, što posetiocu omogućava vrlo lako pronalaženje željene usluge ili proizvoda.

 

Optimizacija sajta

U okviru procesa optimizacije sajta namestajkroner.rs za internet pretraživaše, WBS je uradio:

 

  • Analitiku niše
  • Konceptualizaciju sajta
  • Kreiranje sadržaja sajta
  • Link building proces

 

Naš tim je kreirao kompletan sadržaj na sajtu, tako da tekstovi budu informativni, ali i napisani u skladu sa standardima SEO optimizacije. Sajt je koncipiran tako da svaka kategorija proizvoda ima svoju stranicu sa posebnim i unikatnim tekstom koji je SEO friendly.

 

Podrška na društvenim mrežama

Za sajt radionice Kroner smo obezbedili i jaku podršku na društvenoj mreži Facebook, preko naše stranice Uređenje stana - saveti i trikovi. S obzirom na to da se radi o stranici sa tematikom i publikom koja se u potpunosti poklapa sa oblašću rada našeg klijenta, ovaj vid podrške je dodatno uticao na unapređenje poslovanja.

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.