Lav auto

Jablanička 1, Beograd - Žarkovo

Beograd

https://lavauto.rs/

Izrada internet prodavnice i SEO proces za Lav auto

 

Firma je osnovana 1989. pod nazivom GORDON AUTO SPORT i idejom da svojim kupcima ponudi širok asortiman auto delova. Nekon toga je 1992. su proširili delatnost otvaranjem još jednog mesta pod nazivom LAV AUTO. Zaokružili su celinu servisne usluge otvaranjem servisa i prodavnice u jednom objektu.

 

Hibridna migracija

Hibridna migracija sajta predstavlja proces kada se kod sajta menja više ključnih elemenata koji mogu uticati na SEO. Kod sajta Lav auto su menjani : CMS, domen (objedinjavanje dva domena u jedan), url struktura, prelazak na SSL.

 

 

Za Lav auto naša fima radi:

 

  • Programiranje
  • Unikatni dizajn prodavnice
  • SEO proces

Izrada internet prodavnice sa unikatnim dizajnom

 

Naš tim je za firmu Lav auto izradio internet prodavnicu unikatnog dizajna. Internet prodavnica je prilagođena svakom uređaju sa kog joj se pristupa (mobile responsive) i na njoj je predstavljena ponuda firme Lav auto. 

 

On page I Off page optimizacija internet prodavnice

 

Što se tiče SEO procesa koji se radi za online shop Lav auto, urađena je kompletna On page optimizacija, koja je podrazumevala rad na samom sajtu i pripremu sajta za SEO stanovišta za dalji proces optimizacije.

 

Nakon toga, nastavljeno je sa Off page optimizacijom koja podrazumeva kontinuirani rad na link building procesu. Na taj način stvaramo na potpuno prirodan način mrežu dolaznih linkova ka sajtu, sa ciljem da podignemo autoritet sajta kog Google-a kako bi sam sajt rangirao u vrhu organske pretrage za bitne upite.

Naši klijenti
poziv