Lav Cakes

Ivana Mičurina 38b

Beograd

www.lavcakes.rs

Izrada web sajta i SEO optimizacija za Lav cakes

 

Pekara i poslastičara Lav se razvila u agenciju koja se bavi i keteringom. Slana i slatka jela, svadbene torte i još mnogo toga isporučuju na željenu adresu, a njihove radnje možete naći na dve lokacije u Beogradu.

 

Naš WBS tim je za ovog klijenta radi:

 

  • izradu web sajta unikatnog dizajna
  • SEO optimizaciju sajta
  • PPC kampanje

Izrada web sajta unikatnog dizajna

 

Za Lav cakes smo izradili funkcionalan sajt koji je unikatnog dizajna. Na samom sajtu su predstavljenje sve usluge koje nudi naš klijent, a bitna stvar je i da postoji i opcija bloga preko koje se konstantno mogu dodavati novi unikatni sadržaji koji su veoma značajni i u procesu SEO optimizacije. Sajt je mobile responsive, pa mu se tako može bez problema pristupiti sa svih platformi.

 

SEO optimizacija za sajt Lav cakes

 

U ciljiu optimizacije sajta naš tim je radio i radi:

 

  • analitiku
  • dorade i kreiranje dela sadržaja sajta
  • pisanje blog postova
  • link building

 

Pre samog početka rada na sajtu, izvršena je detaljna analitika, što podrazumeva analizu ključnih reči i fraza koje su bitne za ovog klijenta.

 

Na osnovu analize, kreirana je strategija u kom pravcu će ići SEO kampanja i na koji način će se raditi. U vezi sa tim, krenulo se sa doradama sadržaja koji je prenet sa njihovog starog sajta i kreiran je nov unikatan sadržaj na sajtu sa kojim su opisane usluge koje Lav cakes nudi. Naravno, sve je urađeno po SEO standardima, što je izuzetno bitno i predstavlja osnovu za dalji rad.

 

Redovnim unošenjem blog postova, sajt kontinuirano dobija nov i unikatan sadržaj, a to ima bitnu ulogu kod napretka sajta na organskim pretragama.

 

Kontinuirani link building proces se radi za ovog klijenta, koji ima za cilj da stvori jaku mrežu linkova koje vode ka sajtu. To radimo plasiranjem unikatnih tekstova na portale sa kojima imamo uspešnu saradnju, i to za cilj ima jačanje autoriteta samog sajta.

 

Tokom procesa SEO optimizacije sajt je počeo da napreduje u Google pretrazi i za širok spektar fraza zauzima odlične pozicije.

 

Reklamiranje na internetu

 

Za Lav Cakes smo vodili i Google AdWords kampanje, u cilju dovođenja većeg broja relevantnih posetilaca na sajt. Kampanja je značajno uticala na povećan broj upita o uslugama i proizvodima kompanije, a samim tim i na povećanje obima poslovanja.

Naši klijenti
poziv