Lux apartmani BIS

Beograd

www.beograd-apartman.com

Izrada web sajta Lux apartmni BIS i on site optimizacija sajta

 

Lux apartmani BIS su locirani u srcu Beograda, na domak Knez Mihailove ulice, autobuske stanice, zelene pijace...  U pitanju su 3 moderno opremljena objekta, koja gostima za sve vreme boravka bude čistu posteljinu i peškire, kao i veliki izbor televizijskih kanala i dečiji krevetac po potrebi. Apartmani su klimatizovani i nalaze se u zgradama sa liftom.

 

Web Business Solutions je za Lux Apartmane BIS radio web sajt i onsite optimizaciju.

 

 

Izrada web sajta za Lux apartmane BIS

 

Web Business Solutions je napravio sajt za Lux apartmane BIS na prilagođnom tamplate dizajnu u custom CMS-u koji klijentima pruža mogućnost jednostavne administracije. Dodavanja novih apartmana od strane administratora, mogućnost izbora i bukiranja apartmana su samo neke od funkcionalnosti koje su urađene na sajtu u skladu sa potrebama klijenta.

 

On site optimizacija sajta za Lux apartmane BIS

 

Pored izrade web sajta, Web Business Solutions je uradio onsite optimizaciju na samom sajtu i na taj način sajt pripremio sajt za Off site optimizaciju kada klijent za to bude spreman.

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.