Medico Laser

Mladena Stojanovića br. 121a

Banja Luka

www.medicolaser.com

Izrada web sajta i SEO optimizacija za klijenta Medico Laser

 

Specijalna oftalmološka bolnica Medico Laser je osnovana 2004. godine kao oftalmološka ambulanta. Od tada posebnu pažnju daje svojim pacijentima. Posvećen tim lekara čini sve od sebe da svojim pacijentima pruži najsavremeniju dijagnostiku i profesionalnu i stručnu negu kako bi im sačuvali i unapredili vid i zdravlje očiju.

 

 

   Za ovog klijenta tim Web Business Solutions-a radi sledeće:

 

  • Izradu web sajta
  • SEO optimizaciju
  • Kreiranje sadržaja

Izrada sajta za klijenta Medico Laser

 

Za klijenta Medico Laser je izrađen sajt prema njihovim zahtevima, koji sadrži sve potrebne informacije i ima sve funkcionalnosti koje su neophodne kako bi posetiocu korišćenje bilo pregledno i jednostavno. Na samom sajtu jasno su istaknute usluge koje Medico Laser pruža svojim korisnicima. Kreirana je i blog sekcija. Kroz blogove stručno su obrađene teme koje su važne korisnicima oftalmoloških usluga. Sav sadržaj je kreiran tako da bude SEO optimizovan.

 

SEO optimizacija Medico Laser sajta

 

Na početku SEO procesa urađena je detaljna analitika ključnih reči na osnovu koje je kreirana strategija za proces SEO optimizacije i kategorizacije sajta. Isiti je kreiran na osnovu uvažavanja svih SEO procesa. Nakon puštanja sajta započeo se i link building proces i kreiranje kvalitetne mreže dolaznih linkova ka sajtu.

Naši klijenti
poziv