Moj dom

Đuje i Dragoljuba 3

Beograd

www.mojdom.rs

Optimizacija sajta MojDom.rs

Moj dom je internet prodavnica nameštaja i to prva u Srbiji u kojoj je bilo moguće obaviti kompletan proces kupovine preko web sajta. Moj dom ima i svoje prodajne i izložbene salone, ali su poslovanje unapredili prodajom preko interneta.

 

Za Moj dom Web Business Solutions je radio:

 

  • Optimizaciju sajta mojdom.rs

On site i Off site optimizacija sajta

Web Business Solutions je za sajt mojdom.rs u okviru optimizacije sajta radio:

 

  • Analitiku nište
  • SEO brief
  • Testiranje programerskih dorada
  • On site SEO
  • Pisanje bloga
  • Off site SEO


Tokom optimizacije postignuti su zavidni rezultati, a sajt se odlično rangirao za fraze kao što su kreveti na sprat, kreveti i srodne ključne reči.

 

Za sajt mojdom.rs smo najpre uradili analitiku niše, proverili zastupljenost relevantnih ključnih reči u Google pretrazi i snagu konkurencije za te ključne reči. Na osnovu toga dali smo predlog programerskih dorada, koje na sajtu treba uraditi, s obzirom na to da je izradu sajta radio drugi tim. Nakon toga smo testirali dorade i počeli sa prilagođavanjem sadržaja sajta SEO pravilima. Sadržaj smo ojačali i redovnim pisanjem blog postova na sajtu. Pisanjem i objavljivanjem kvalitetnih tekstova na drugim sajtovima linkovima smo vodili ka sajtu naših klijenata i izgradili kvalitetnu bazu linkova.

Sve ovo zajedno je dovelo do značajnog napretka sajta u rangiranju kod Google pretrage, čime se povećao i broj relevantnih posetilaca sajta.

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.