Ogrlice za bebe

Beograd

www.ogrlicezabebe.com

SEO optimizacija za sajt Orglice za bebe

 

Ogrlice za bebe su ogrlice pravljene od 100 % baltičkog ćilibara. Namenjene su bebama kojima počinju da rastu zubići. Ćilibarske ogrlice umanjuju bolove prilikom rasta zubića i umiruju bebu. Prirodni su analgeditk, jačaju imunitet bebama i deci i poseduju lekovita svojstva ćilibara. 

 

 

WBS tim za ovog klijenta radi:

 

  • SEO optimizaciju sajta 

SEO optimizacija sajta Ogrlice za bebe

 

Pod optimizacijom sajta podrazumevaju se sledeće aktivnosti:

 

  • analitika
  • on site SEO
  • dorada sadržaja
  • link building


Glavni cilj analitike je da se dođe do ključnih reči i fraza koje su relevantne za sajt klijenta. Rad na strategiji za dalju SEO optimizaciju sajta sprovodi se tek nakon urađene analize.

Proces on site SEO se odnosi na dorade na samom sajtu. Postojeći sadržaj na sajtu klijenta dorađujemo po SEO pravilima i prethodno urađenoj analizi. Cilj on site SEO procesa je da se sajt Ogrlice za bebu što bolje rangira na organskim pretragama, zato se ovaj proce radi u kontinuitetu

Proces link building –a radi na jačanju autoriteta sajta klijenta i njegovom pozicioniranju na relevantnim pretragama. Stvara se baza linkova koja vodi ka sajtu Ogrlice za bebe. Unikatni tekstovi se plasiraju na veliki broj portala sa kojima uspešno saradjujemo.
 

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.