Old Fratelli

Uzun Mirkova

Belgrade

https://oldfratelli.rs/

Optimizacija web sajta i reklamne kampanje za klijenta Old Fratelli   

 

Old Fratelli je prodavnica luksuznih brendova. U svojoj ponudi imaju žensku i mušku obuću, kao i aksesoar. Brendovi koje u njihovim radnjama možete videti su: DOLCE GABBANA, VALENTINO, MONCLER, FENDI, TODS, SALVATORE FERRAGAMO, DSQUARED2, HOGAN, MARC JACOBS.

Agencija Web business solutions za Old Fratelli radi:

  • SEO optimizaciju sajta 
  • PPC kampanje
  • Oglašavanje na društvenim mrežama

 

SEO proces za sajt Old Fratelli obuhvata:

  • Analitiku
  • On page korekciju
  • Link building

 

Pre samog početka rada na sajtu, izvršena je detaljna analitika sa ciljem da se dođe do ključnih reči i fraza koje su bitne za sajt klijenta. Isto tako kroz SEO brief odrađene su sadržajne i programerske dorade i ostalog što je bitno za optimizaciju.

 

Rad na optimizaciji sajta je nastavljen kontinuiranim link building procesom, gde se na potpuno prirodan način gradi mreža dolaznih linkova ka sajtu.  Unikatni tekstovi, koji se pišu na teme koje su za klijenta bitne i sadrže link ka sajtu Old Fratelli, se objavljuju na različitim portalima i sajtovima sa autoritetom. Na taj način se podiže autoritet samog sajta kog Google-a, što dovodi do toga da sajt za širok dijapazon fraza rangira u vrhu pretrage.

Google kampanje i oglašavanje na društvenim mrežama

Za Old fratelli naš tim radi i kampanje na Google-u, koje podrazumevaju search i display kampanje, kao i facebook i instagram oglašavanje.

Naši klijenti
poziv