Pink Apartmani Beograd

Beograd

www.pinkapartmani.com

SEO optimizacija i kreiranje sadržaja za sajt Pink Apartmani Beograd

 

Pink Apartmani važe za jednu od najstarijih agencija za izdavanje stanova na dnevnom nivou u Beogradu. Ogromno iskustvo koje poseduju i priofesionalan pristup, garantuju pružanje vrhunske usluge. Sa druge strane, široka ponuda apartmana je garancija da će svako moći da izabere baš ono što mu odgovara.

 

Tim WBS-a za ovog klijenta radi sledeće usluge:

 

  • SEO optimizaciju sajta
  • kreiranje sadržaja sajta

SEO optimizacija sajta Pink Apartmani Beograd

 

Pod optimizacijom sajta se podrazumevaju sledeće aktivnosti:

 

  • Analitika
  • On site SEO
  • Link building

 

Kontinuirani link building proces koji se radi za ovog klijenta, za cilj ima stvaranje jake baze dolaznih linkova ka sajtu, i na taj način jačanje autoriteta samog sajta. To se obavlja pisanjem unikatnih tekstova i njihovim plasiranjem na veliki broj portala sa kojima imamo uspešnu saradnju.

 

Kreiranje sadržaja sajta

 

Pod kreiranjem sadržaja sajta se podrazumeva dodavanje novih kategorija, kao i opisa apartmana u skladu sa SEO pravilima. Takođe, kreiraju se i unikatni blog postovi koji za cilj imaju obogaćivanje sadržaja sajta i jačanje ključnih fraza koje su značajne za što bolje pozicioniranje sajta na relevantnim pretragama.

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.