Plan plus

Beograd

www.planplus.rs

SEO optimizacija za sajt Plan plus

 

Plan plus je najpoznatija digitalna mapa u Srbiji i poslovni adresar. Na Plan plusu možete naći opise profila svi poslovnih objekata širom države i detaljne linije gradskog prevoza.

WBS tim za ovog klijenta radi:

 

  • SEO optimizaciju sajta 

SEO optimizacija sajta Plan plus

 

Optimizacija sajta Plan plus koju radi naš WBS tim podrazumeva sledeće aktivnosti:

 

  • analitiku
  • On siteSEO
  • doradu postojećeg sadržaja
  • link building


Cilj analitike je da se dođe do ključnih reči i fraza koje su važne za sajt Plan plus. Rad na strategiji za dalju SEO optimizaciju sajta dolazi tek nakon urađene analize.

On site SEO je proces koji podrazumeva dorade na samom sajtu. Postojeći sadržaj na sajtu klijenta dorađujemo po SEO pravilima i prethodno urađenoj analizi. Pored toga, naš tim WBS –a za ovog klijenta takođe piše unikatni sadržaj po SEO pravilima. Cilj on the SEO procesa je da se sajt Plan plusa što bolje rangira na organskim pretragama, zato se ovaj proces radi u kontinuitetu.

Procesom link building –a radimo na jačanju autoriteta sajta Plan plus i pozicioniranju sajta na relevantnim pretragama. Link building –a se stvara baza linkova koja vodi ka sajtu Plan plus. Unikatne tekstove plasiramo na veliki broj portala sa kojima ostvarujemo dugu i uspešnu saradnju.
 

Naši klijenti
poziv