Ponte Travel

Beograd

www.ponte.rs/

SEO optimizacija sa sajt Ponte Travel

 

Ponte Travel je turistička agencija osnovana 1996. godine u Beogradu. Veliki izbor letovanja, zimovanja, kraćih destinacija, krstarenja, dalekih putovanja, wellness programa samo su deo ponude ove turističke agencije. Ponte Travel organizuje konferencije i seminare kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Članica je YUTA – e i IATA – e. Ono što izdvaja Ponte Travel i čini je jednom od vodećih turističkih agencija jeste širok asortiman usluga koje nudi za putnike iz celog sveta i ljubazno osoblje koje poslu pristupa odgovorno, predano i profesionalno.

 

Agencija Web Business Solutions za Ponte Travel radi:

  • SEO optimizaciju

SEO optimizacija sajta Ponte Travel

 

Optimizacija sajta Ponte Travel koju radi naš WBS tim podrazumeva sledeće aktivnosti:

  • analitiku
  • on site SEO
  • dorade i kreiranje sadržaja sajta
  • link building

Pre samog početka rada na sajtu, izvršena je detaljna analitika, što podrazumeva analizu ključnih reči i fraza koje su bitne za ovog klijenta.

 

Na osnovu analize, kreirana je strategija u kom pravcu će ići SEO kampanja i na koji način će se raditi. U vezi sa tim, krenulo se sa doradama i kreiranjem sadržaja sajta kroz opise kategorija u skladu sa SEO standardima.

 

Kontinuirani link building proces koji se radi za ovog klijenta, ima za cilj da stvori jaku mrežu linkova koje vode ka sajtu. To radimo plasiranjem unikatnih tekstova na portale sa kojima imamo uspešnu saradnju, i to za cilj ima jačanje autoriteta samog sajta. 

Naši klijenti
poziv