Pulse Serbia

Prva industrijska br.5

Nova Pazova

https://pulseserbia.com/

Izrada web shop-a, SEO optimizacija sajta Pulse Serbia

 

Brend PULSE je osnovan 2009.god. i važi za veoma mlad brend skoncentrisan na torbe, školski pribor i kancelarijski material. Brend je nastao početkom finansijske krize 2009. god., ali ne kao ponuda jeftinih i proizvoda lošeg kvaliteta, već suprotno, kao ponuda proizvoda vrhunskog kvaliteta po prihvatljivim cenama. 

 

Web business solutions za Pulse Serbia radi:

  • Izradu web shop-a
  • SEO optimizaciju
  • Kreiranje unikatnog sadržaja

Izrada Pulse Serbia web shop-a

 

Za klijenta Pulse Serbia izrađen je web shop koji ispunjava sve standarde za fluidnu i laku kupovinu na web sajtu. Web shop sadrži mnoštvo kategorija, podkategorija i još više proizvoda. Web shop je prilagođen za sve vrste uređaja sa kojih se pristupa saju pa će korisnici nesmetano moći koristiti web shop i poručivati proizvode sa svih uređaja.

 

SEO optimizacija za klijenta Pulse Serbia

 

Kroz SEO proces WBS za sajt Pulse Serbia radi:

  • Analitiku
  • SEO On page optimizaciju
  • SEO Off page optimizaciju

 

Urađena je analitika kako bi se došlo do ključnih reči i fraza za koje sajt našeg klijenta treba da izrangira kako bi se povećala njegova posećenost, a samim tim i upiti i prodaja. 

 

Vođeni rezultatima radimo On page optimizaciju kroz unikatne blogove koji rangiraju za bitne upite u pretrazi. Blogovima pokrivamo najbitnije ključne reči i fraze kako bi pretraživači prepoznali relevantnost sadržaja i svojim korisnicima ponudili sajt našeg klijenta u pretrazi. 

 

Link building proces se radi u kontinuitetu i pozitivno utiče na autoritet samog sajta. Tekstovi sa unikatnim sadržajem se plasiraju na portale sa kojima ostvarujemo uspešnu saradnju. Pravi se baza linkova koji vode na klijentov sajt i na taj način se poboljšava pozicija u ptretrazi i utvrđuje već ostvaren dobar rezultat.

 

 

Naši klijenti
poziv