Rovex

Đorđa Stanojevića 11b

Novi Beograd

www.rovex.rs

SEO optimizacija za sajt Rovex

 

Rovex Inženjering d.o.o je preduzeće, osnovano 2000. godine. Sedište preduzeća je na Novom Beogradu. Preduzeće se bavi inženjeringom u oblasti automatike industrijskih postrojenja i sistemima električnog grejanja namenjenim stambenim i poslovnim objektima.

 

 

Za sajt Rovex Web Business Solutions radi:

 

  • SEO optimizaciju sajta
  • Vođenje Adwords kampanje
  • Vođenje Facebook kampanje

On site SEO i link building proces za sajt Rovex

 

Web Business Solutions je za sajt Rovex, u okviru optimizacije sajta radio:

 

  • analitiku
  • on site SEO
  • link building

 

Analitika se radi sa ciljem da se dođe do ključnih reči i fraza koje su relevantne za sajt klijenta. Na osnovu detaljne analitike se radi strategija za dalju SEO optimizaciju sajta.

 

On site SEO je proces koji podrazumeva dorade sadržaja na samom sajtu. Postojeći sadržaj se dorađuje prema SEO pravilima i prethodno urađenoj analizi.

 

Kako bi se ojačao autoritet sajta Rovex radimo proces link building - a u kontinuitetu. To je proces kojim se stvara mreža linkova koja vodi ka sajtu klijenta. Tekstovi unikatnog sadržaja se plasiraju na portale sa kojima uspešno sarađujemo.

 

Pored najbitnijih fraza za klijenta kao što su 'norveški radijatori' i 'podno grejanje', za koje sajt rangira na samom vrhu pretrage, radi se i na širokom diapazonu ostalih fraza koje su bitne za poslovanje.

 

pozicija sajta rovex za frazu norveski radijatori
 

pozicija sajta rovex za frazu podno grejanje

 

Vođenje Adwords i Facebook kampanja

Pored kostantnog rada na SEO procesu, naš tim za kompaniju Rovex radi i Adwords kamanju, kao i kampanju na društvenoj mreži Facebook. U konstantnom kontaktu sa klijentom se usklađuju kampanje i kreira se strategija za dalji nastup.

Kampanje rezultiraju kostantnim povećanjem posete na sajtu, kao i povećanju broja upita i prodaja.

Naši klijenti
poziv