RTEM

Trg Nikole Pašića 5

Beograd

www.rra.org.rs

Izrada portala za RTEM

Regulatorno telo za elektronske medije je osnovano 2003. godine kao Republička radiodifuzna agencija. Reč je o nezavisnoj agenciji koja za cilj ima obezbeđivanje uslova za rad i regulaciju rada eletronskih medija. Ovo telo se finansira samostalno, od izdavanja dozvola za emitovanje programa.

Za RTEM naš tim je uradio sajt portalskog tipa.

Portal sa unikatnim dizajnom

Web Business Solutions je za Regulatorno telo za elektronske medije napravio specifičan portal u našem Custom CMS-u. Za portal je urađem i unikatn dizajn u našem timu. Izrada sajta za agenciju je imala brojne specifičnosti, s obzirom na količinu podataka koje je trebalo ubaciti na sajt. Omogućili smo veliki broj uzdvajanja i filtriranje po raznim kriterijumima, što pretragu podataka čini jednostavnom.

Na sajtu je moguće obaviti pretragu u registru dozvola za emitovanje programa, implementiran je sistem vesti i dodata baza svih relevantnih propisa.

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.