Šarka

Savska 33

Beograd

sarka.rs


Optimizacija web sajta za klijenta Šarku


Osnovna delatnost firme Šarka koja postoji i uspešno posluje još do 2014.godine jeste distribucija okova građevinske stolarije, okova za nameštaj i vijačne robe. Sa željom da svojim kupcima ponude samo kvalitetne proizvode, okupili su tim mladih, stručnih i ambicioznih ljudi koji im svakodnevno pomažu u ostvarenju zavrtanih ciljeva.


Za firmu Šarka WBS firma radi:

  • SEO optimizaciju

 

SEO optimizacija sajta za Šarku obuhvata:

  • Analitiku
  • On page korekcije
  • Korekcije novog sadržaja na sajtu
  • Link building


Prvenstveno je urađena analitika kroz Google Analytics i Search Console kako bismo utvrdili sve bitne stavke koje će nam biti fokus u celokupnom SEO procesu. Utvrđene su ključne reči i fraze koje su za našeg klijenta najbitnije. 

U skladu sa podacima iz analitike, korigovali smo postojeći sadržaj prema SEO kriterijumima i kreirali smo nov sadržaj koji će podići relevantnost sajta za razne upita. Ovim korekcijama smo doprineli da Ling building proces da maksimalne rezultate. Kroz Link building pravimo mrežu linkova kroz tekstove koje objavljujemo na visoko posećenim sajtovima i portalima. Ti linkovi vode na sajt našeg klijenta i na taj način podižemo relevantost i autoritet sajta i čuvamo postojeće već napravljene rezultate. 

Naši klijenti
poziv