Show Room Optike

Vojvode Stepe 236

Beograd

www.showroomoptike.rs

Izrada web sajta, SEO proces i reklamne kampanje za Show room optike

 

Show room optike je optičarska radnja koju čini tim ljudi velikog znanja iz više oblasti, sa ciljem da u svakom trenutku klijentu pruže kompletnu i najbolju moguću uslugu. U svom radu koriste vrhunsku opremu, alate, materijale i mašine, bilo da se radi o proveri vida ili izradi naočara za vid.

 

Za ovog klijenta naša agencija radi:

 

  • Programiranje
  • Unikatni dizajn web sajta
  • SEO proces
  • Reklamne kampanje

Izrada web sajta sa unikatnim dizajnom

 

Naši programeri su izradili sajt sa unikatnim dizajnom. Dizajn sajta je rađen u saradnji sa klijentom, kako bi se njihove zamisli uklopile na pravi način. Na sajtu je predstavljena ponuda Show room optike, i odrađene su sve funkcionalnosti koje su klijentu bile potrebne.

 

Optimizacija sajta Show room-a

 

Proces optimizacije sajta je počeo uporedo sa njegovim kreiranjem. On site SEO je urađen detaljno i sajt je u potpunosti pripremljen za dalji proces optimizacije.

 

Link building se radi kontinuirano, I na taj način se na gradi prirodna mreža dolaznih linkova ka sajtu, a sve sa ciljem da se poveća autoritet kod Google-a. Uz to, kreiraju se blogovi na sajtu koji pokrivaju zanimljive teme, kao i blogovi kojima je cilj da rangiraju na organskoj pretrazi za long tail upite.

 

Kako je na početku procesa optimizacije sajta urađena detaljna analitika ključnih reči, napravljena je jasna strategija koje su fraze primarne i na njima je fokus u radu. Sajt rangira u vrhu pretrage za mnoge bitne upite, kao što su ‘multifokalna stakla’, ‘progresivna stakla’, ‘naočare za vid’ i ostale.

 

Vođenje reklamnih kampanja na Google-u i društvenim mrežama

 

U dogovoru sa klijentom, naša agencija radi i reklamne kampanje na Google-u, kao i na mrežama Facebook i Instagram.

 

Kroz Google search kampanje se pokrivaju najbitniji upiti koji dovode najkvalitetniju posetu. Detaljnom analitikom se utvrđuje na koje će upite biti stavljen fokus.

 

Fokus kampanja na društvenim mrežama je na remarketingu, kao i širenju svesti o brendu. Uz to, kampanjama se pokrivaju sve akcije koje su aktuelne.

Naši klijenti
poziv