SpyTech

Bulevar Arsenija Čarnojevića 114

Beograd

www.spytech.rs

SEO optimizacija za sajt SpyTech

 

SpyTech, špijunska oprema (spy oprema), je brend kompanije Alfa Sistem Plus d.o.o. koja se bavi distribucijom najkvalitetnijih i renomiranih svetskih proizvoda u oblasti špijunaže i bezbednosti. Svoje prvoklasne bezbednosne usluge SpyTech pruža već 10 godina. Na hiljade klijenata širom Srbije i sveta pokazatelj su njihovog profesionalizma i dobre saradnje. SpyTech je jedina registrovana firma za distribuciju špijunske opreme na ovim prostorima.

 

 

Naš WBS tim je za ovog klijenta radi:

 

  • SEO optimizaciju sajta

SEO optimizacija za sajt SpyTech

 

Optimizacija sajta Spytech koju radi naš WBS tim podrazumeva sledeće aktivnosti:

 

  • analitiku
  • pisanje blog postova
  • link building

 

Pre samog početka rada na sajtu, izvršena je detaljna analitika. Cilj analitike je da se dođe do ključnih reči i fraza koje su važne za sajt SpyTech. Rad na strategiji za dalju SEO optimizaciju sajta dolazi tek nakon urađene analize.

 

Redovnim unošenjem blog postova, sajt kontinuirano dobija nov i unikatan sadržaj, a to ima bitnu ulogu kod napretka sajta na organskim pretragama.

 

Procesom link building – a radi se na stvaranju baze dolaznih linkova koji vode ka sajtu SpyTech. Tekstovi unikatnog sadržaja koji u sebi sadrže link, plasiraju se na veliki broj portala sa kojima dugo i uspešno sarađujemo. Procesom link building – a povećava se autoritet sajta i bolja pozicija na organskim pretragama.

 

Tokom procesa SEO optimizacije sajt je počeo da napreduje u Google pretrazi i za širok spektar fraza zauzima odlične pozicije.

 

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.