Stomatološka ordinacija Lopičić

Crnogorskih serdara bb

Podgorica

www.stomatoloskaordinacija.me

Izrada i optimizacija web sajta stomatološke ordinacije Lopičić

Stomatološka ordinacija Lopičić iz Podgorice radi sve vrste stomatoloških usluge. Pregledi, dečija stomatologija, oralna hirurgija - samo su neke od usluga ove poznate ordinacije iza koje stoji dr Aleksandar Lopičić.

 

Za ovu ordinaciju Web Business Solutions je radio:

 

  • Izradu sajta sa unikatnim dizajnom
  • SEO optimizaciju sajta
  • Izradu logoa ordinacije

Izrada prezentacionog sajta

U našem Custom CMS-u smo uradili prezentacioni sajt sa dodatnim sistemom vesti. Izrada web sajta www.stomatoloskaordinacija.me imala je za cilj pre svega predstavljanje usluga koje ordinacija nudi, ali je kroz sistem vesti omogućeno da sajt bude dinamićniji i sadržajniji, pa tako imamo i stranicu sa savetima za pacijente. Još jedan značajan modul u predstavljanju usluga je i galerija. Za ovaj sajt je rađen i unikatan dizajn.

 

SEO

Web Business Solutions je odradio i kompletan proces optimizacije web sajta stomatološke ordinacije Lopičić i u okviru tog postupka prošlo se kroz korake:

 

  • Analitike niše
  • Konceptualizacije sajta 
  • Kreiranja sadržaja sajta
  • On site SEO-a
  • Link buildinga

 

Naš tim je kreirao kompletan sadržaj sajta vodeći računa o svim principima optimizacije, nakon čega smo prešli na građenje baze kvalitetnih dolaznih linkova. Optimizacija web sajta je dala izvanredne rezultate, jer je sajt odlično rangiran za zaista veliki broj relevantnih fraza u Google pretrazi za područje Crne Gore, što je značajno uticalo i na poboljšanje poslovanja.

 

Logo

 

Naši dizajneri su uradili i logo stomatološke ordinacije Lopičić, koji je jednostavan i lako prepoznatljiv, a takođe usklađen sa dizajnom samog sajta.

Naši klijenti
poziv
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja.
Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.