Stomatološka ordinacija Vuković

Triše Kaclerovića 10/3

Beograd

www.ordinacijavukovic.rs/

Kreiranje integrisanog internet nastupa za stomatološku ordinaciju Vuković

 

Stomatološka ordinacija Vuković je osnovana 1987. godine i svojim predanim radom i velikim iskustvom postala je prepoznatljiva u poslu kojim se bavi. Hiljade zadovoljnih pacijenata koji su prošli kroz njihovu ordinaciju su njihova najveća snaga i garancija za sve one koji se odluče da koriste njihove usluge. Ordinacija se ističe po tome što je opremljena po najvišim standardima, kako profesionalnim, tako i estetskim, čime se postiže opuštajuća atmosfera, što je za pacijente veoma bitna stvar.

 

Motiv kojim se stručni tim doktora vodi je ’’Lečiti svakog pacijenta kao sebe’’, što znači potpunu posvećenost svakom pacijentu na najadekvatniji način.

 

Naš WBS tim za ovog klijenta radi kompleta integrisan internet nastup, a on podrazumeva:

 

  • izradu prezentacionog web sajta
  • SEO optimizaciju sajta
  • community managment

 

Integrisan internet nastup podrazumeva koordinisanu internet kampanju koja je počela izradom web sajta, zatim se nastavila SEO optimizacijom, koja je praćena kvalitetnim nastupom na društvenoj mreži Facebook i PPC kampanjama.

Izrada web sajta za stomatološku ordinaciju

 

WBS je kreirao prezentacioni web sajt u Creator CMS-u. Sajt je urađen na našem template rešenju i na njemu su prezentovane sve usluge koje stomatološka ordinacija nudi. Sajt je mobile responsive, što znači da mu se sa svih platformi može pristupiti bez problema, odnosno da je prilagođen svim uređajima sa kojima mu se pristupa.

 

SEO optimizacija sajta

 

U procesu optimizacije sajta stomatološke ordinacije Vuković, naš tim radi:

 

  • analitiku
  • kreiranje kompletnog sadržaja na sajtu
  • pisanje bloga postova
  • link building

 

Na početku procesa, izvršili smo detaljnu analizu ključnih reči i fraza koje su bitne za ovog klijenta i na osnovu toga odredili dalje poteze i kreirali strategiju daljeg nastupa.

 

Nakon toga kreiran je kompletan sadržaj na sajtu, gde su detaljno opisane usluge koje stomatološka ordinacija nudi. Tekstovi su unikatni i napisani po SEO standardima. Nakon toga je nastavljeno sa konstantnim kreiranjem blog postova, koji su značajni, kako za samo bogaćenje sajta unikatnim sadržajem, tako i za pomoć pri rangiranju za određene fraze na organskim pretragama.

 

Uporedo sa tim, konstantno se radi proces link building-a. Taj proces podrazumeva stvaranje što veće mreže dolaznih linkova ka sajtu klijenta. Mi to radimo na potpuno prirodan način, plasiranjem unikatnih tekstova, koji u sebi sadrže link, na portale sa kojima imamo dugu i uspešnu saradnju. Tako dolazi do povećanja autoriteta samog sajta. Sve to je značajno uticalo na pozicije samog sajta na pretragama, gde za mnoge fraze rangira na visokim pozicijama.

 

Community managment

 

WBS je za stomatološku ordinaciju radio i Google AdWords kampanje, koje su za cilj imale dovođenje što većeg broja relevantnih posetilaca na sajt. Kampanje su dale značajne rezultate, što se ogleda u povećanom broju upita o uslugama, što je dovelo i do povećanja obima poslovanja.

 

Takođe, kreirana je i Facebook stranica, koja ima za cilj povećanje svesti o ordinaciji kao brendu i na kojoj se redovno objavljuje sadržaj sa sajta, ali i mnoge druge zanimljivosti i korisne informacije.

Naši klijenti
poziv